kkaarreell:
cize v podstate ten samy problem ako s Windowsom,ludia, ktori pod Windows radi instaluju kadejake hluposti,myslim typkov tipu ,,aha,toto sa mi paci,dam si to tam,, ti si nainstaluju hluposti aj pod Ubuntu.
Takze,pokial by si si neinstaloval software z ,,third party,, ale len priamo z Ubuntu zdroja ,malo by to byt v poriadku?
Ja sa vlastne ani nechystam nejako rozbehavat Ubuntu,jedine,co som si tusim stiahol pomimo Synapticu bola Opera, Firefox mi nefungoval podla predstav.A dalej Adobe flash player.
Chystam sa,ze si dam aj na druhy PC Ubuntu povedla XP,takze ked to nainstalujem,dam si tam Operu,tak si myslim,ze by mi mali vystacit aj Ubuntu zdroje,aha este by som tam dal Skype,ten tusim tiez treba stiahnut priamo z webu.Takto to urobim,myslim,ze by to malo byt potom v pohode.Nic ine sa nechystam instalovat akurat tak mozno temu a ikonky
Ale aj tak je to taky divny pocit,nainstalovat Ubuntu a fungovat,ziadny antivirus+ skenovanie systemu raz za tyzden.Vzdy ked som instaloval Windows, to bolo hadam prve,co som po instalacii pridaval-antivirus plus kadejake antispyware a podobne veci