Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zmena ikonky v Gnome [vyřešeno]  (Přečteno 3242 krát)

Luke

• Aktivní člen
  • *
Zmena ikonky v Gnome [vyřešeno]
« kdy: 17 Června 2006, 00:33:54 »
Asi to bude hloupej dotaz pro expirienced usery, ale ja jsem vytahnul z toho menu nahore na plochu ikonku open office, co vypada jak list papiru a par modrejch ptacku, ale vubec se mi to nelibi a chtel bych takovou ikonku jako mely windousovy officy...ale kdyz dam pravym a vlastnosti, tak tam vubec neni volba zmenit ikonku...co s tim?
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Vojtin

• Host
« Odpověď #1 kdy: 17 Června 2006, 11:29:43 »
openoffice je jinej program než msoffice a tudíž mají svoje ikony.... pokud chceš ikony msoffice musíš je někde na netu najít, ale nevim jestli budou zadarmo :)

Petr Odut

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 17 Června 2006, 12:48:41 »
kliknes pravym tlacitkem mysi -> vlatnosti -> v dialogovem okne kliknes na ikonu a zobrazi se dialog pro vybrani ikony nove

Luke

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 17 Června 2006, 23:41:49 »
nemyslel jsem ikonu wordu :) myslel jsem ikonu openofficu na windozech :) to xodut: jo, diky, zkusim to
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Jakub Šťastný

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 22 Června 2006, 12:44:09 »
Ty v systemu jsou taky. /usr/share/icons/gnome/32x32/apps/
Jabber: mistnost ubuntu na serveru chat.linjab.net Návod na připojení
Česká ubuwiki: wiki.ubuntu.cz/
Nejhorší IM  Nejlepší IM Vim rulez ;-) Návod

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.