i386: http://snapshot.opera.com/unix/snapshot-1823/intel-linux/opera_9.50-20080221.6-shared-qt_i386.debamd64: http://snapshot.opera.com/unix/snapshot-1823/x86_64-linux/opera_9.50-20080221.2-shared-qt_amd64.deb
Pokud je flashplayer nainstalovany, zbyva pouze v nastaveni zadat spousteni flashovych souboru pomoci toho flashplayeru. To se samo nenastavi. Pred hodinou jsem si chtel neco zkontrolovat na netu a soubor byl .pdf. Mam novej system a na tohle jsem zapomnel. Plugin se mi nechtel stahnout, tak jsem si nainstalil celej acroread ze Synapticu a stacilo ve FF(urcite i v Opere, pouzival jsem ji pred linuxem ve widlich) zadat cestu pro spousteni /usr/lib/Adobe/Reader8/bin/acroread a uz to funguje. Vzdyt je to tak jednoduche.. Pokud je znamo umisteni prehravace, je to otazka sekund to k danemu formatu pridelit a zrusit nastaveni na nefunkcni pluginy..
Po nainstalování bety 9.5 se mi sice rozběhlo youtube, ale zmizel mi mailový klient. Nejde nakofigurovat, ani není dosažitelný ze sidebaru.Je to jen známá vlastnost bety nebo se mi něco pokazilo?Bez mailu pro mě Opera nemá smysl.
Citace: gargy2002 01 Března 2008, 23:35:07Pokud je flashplayer nainstalovany, zbyva pouze v nastaveni zadat spousteni flashovych souboru pomoci toho flashplayeru. To se samo nenastavi. Pred hodinou jsem si chtel neco zkontrolovat na netu a soubor byl .pdf. Mam novej system a na tohle jsem zapomnel. Plugin se mi nechtel stahnout, tak jsem si nainstalil celej acroread ze Synapticu a stacilo ve FF(urcite i v Opere, pouzival jsem ji pred linuxem ve widlich) zadat cestu pro spousteni /usr/lib/Adobe/Reader8/bin/acroread a uz to funguje. Vzdyt je to tak jednoduche.. Pokud je znamo umisteni prehravace, je to otazka sekund to k danemu formatu pridelit a zrusit nastaveni na nefunkcni pluginy..já jsem to pochopil tak, že jde o plug-in do prohlížeče, ne stand-alone flash player. Navíc nevím, proč mluvíte o pdf a Adobe Readeru, to s flashem nemá vůbec nic společného.
Pokud nekdo pise, ze nainstaloval flashplayer, tak se asi nejedna o plugin, nebo jsem to nepochopil. Kazdopadne je nejlepsi nepouzivat pluginy, ale zvolit spousteni souboru primo v prehravacich, coz se mi uz osvedcilo. Ten acroread byl pouze priklad, asi budu muset zvazit zda cas straveny na ubuntu.cz a snaha pomoct nekomu jinemu ma vubec smysl...