1. flash jsem nainstaloval, ale pořád to nešlape. Zkusim nainstalovat beta verzi opery, ale proč to nejde i ve firfoxu? Po pokusu o nainstalování flashplugin-nonfree: ll flashplugin-nonfree
Čtu seznamy balíků... Hotovo
Vytvářím strom závislostí
Reading state information... Hotovo
flashplugin-nonfree je již nejnovější verze.
Následující balíky byly nainstalovány automaticky a nejsou již zapotřebí:
x11proto-kb-dev mesa-common-dev libxdmcp-dev xtrans-dev x11proto-core-dev libglu1-mesa-dev lm-sensors x11proto-input-dev
libxau-dev libgl1-mesa-dev libx11-dev libsmpeg0
Použijte 'apt-get autoremove' pro jejich smazání.
0 aktualizováno, 0 nově instalováno, 0 k odstranění a 3 neaktualizováno.to asi taky nebude ono
2. myslel jsem, že když mám stažený a nainstalovaný bit torrent, tak to je použitelný program, ale Ktorrent si určitě nainstaluju. Ve woknech jsem měl utorrent, ale ten není pod linux (aspoň myslim).
3. alacarte
/usr/lib/python2.5/site-packages/apt/progress.py: inconsistent use of tabs and spaces in indentation
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/alacarte", line 36, in <module>
main()
File "/usr/bin/alacarte", line 32, in main
app = MainWindow(datadir, version, sys.argv)
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Alacarte/MainWindow.py", line 49, in __init__
self.editor = MenuEditor()
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Alacarte/MenuEditor.py", line 36, in __init__
self.__loadMenus()
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Alacarte/MenuEditor.py", line 42, in __loadMenus
self.applications.path = os.path.join(util.getUserMenuPath(), self.applications.tree.get_menu_file())
File "/usr/lib/python2.5/site-packages/Alacarte/util.py", line 135, in getUserMenuPath
os.makedirs(menu_dir)
File "/usr/lib/python2.5/os.py", line 172, in makedirs
mkdir(name, mode)
OSError: [Errno 17] File exists: '/home/rohatejch/.config/menus'
4. vyřešeno - OK