Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nejde stahovat [vyřešeno]  (Přečteno 2658 krát)

protektor84

• Návštěvník
Nejde stahovat [vyřešeno]
« kdy: 24 Března 2008, 13:15:12 »
hii all
... mám problém se stavováním souboru z netu. Když chci stáhnout nejakej soft vyskočí mi Dialog o stahování a já dám uloži ale už my nevyskočí dialog kam to chci uložit. A neni to ani ve správci stahování. Mám firefox v 2.0.0.12.   Diky
« Poslední změna: 24 Března 2008, 19:25:34 od Martin 'Želva' Malý »

honorguard

• Host
Re: Nejde stahovat
« Odpověď #1 kdy: 24 Března 2008, 13:21:49 »
Stahuje se ti to nejspíš na plochu. Když dáš ve Firefoxu Úpravy->Předvolby tak tam vidíš kam se to automaticky stahuje. Zkus si nastavit "dotázat".
Potom by se tě to mělo zeptat kam to chceš uložit. Pokud se to ani potom nebude stahovat tak buď zkus Firefox 3 nebo Operu...

protektor84

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Března 2008, 13:36:48 »
moc díky už to jde. Ale i když tam implicitne byla nastavena Plocha tak se to na ni nestahovalo nebyl zazname ve spravci

honorguard

• Host
« Odpověď #3 kdy: 24 Března 2008, 13:39:39 »
Ona plocha není moc dobré umístění. Zvláště na KDE4 bych to nedoporučoval :-D :-D.
Nejlepší je si navolit nějakou složku. Sami dobře víme jak to nese třeba windows když má plochu plnou kravin z internetu :-D

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #4 kdy: 24 Března 2008, 16:10:53 »
ja to tiez davam na plochu...po stiahnuti to je hned po ruke a mozem si to premiestnit kam chcem

honorguard

• Host
« Odpověď #5 kdy: 24 Března 2008, 18:49:09 »
No nevim. Rozhodně v KDE4 bych to nedělal... Ono je to možná taky hodně o lenosti :-)). Já jsem línej to přemisťovat a promazávat :-D.
Prostě to jednou za půl roku proberu :-)

cipisek

• Návštěvník
Re: Nejde stahovat [vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 03 Ledna 2010, 22:18:21 »
Panove ja mam stejny problem jako vyse popsany ale toto reseni mi nepomohlo.. okno ulozit soubory do: Mam prazdne a kdyz jsem se snazil nastavit cestu proste to nejde tak jsem zvolil: u kazdeho se dotazat a taky to nepomohlo. nevíte cím by to mohlo byt?

cipisek

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 04 Ledna 2010, 15:31:45 »
opravdu nikdo neví?

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #8 kdy: 10 Ledna 2010, 21:49:04 »
Vyzkoušej totéž v novém účtu - buď vytvoř nového uživatele v Ubuntu nebo ve Firefoxu (pomocí příkazu firefox -ProfileManager).
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

cipisek

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 11 Ledna 2010, 19:50:10 »
Děkuju ti moc za pomoc. Přesně podle tvé rady jsem udělal a funguje to, problém ale že se nějakým způsobem se oba profily začly hádat a vypnutí a pokusu o opětovní spuštění  Firefox Hlásil že nejde spusti protože už běží ale nikde jsem ho v monitoru procesu nenašel, takže jsem toho nově vytvořeného uživatele opět smazal a Firefox se opět rozjel.jen to stahování furt nejede tak to řeším přez Konqueror. jenže  ten mi prostě nesedí

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
« Odpověď #10 kdy: 11 Ledna 2010, 21:03:12 »
Pokud ti to v tom novém účtu šlo, měls' problém někde v nastavení. Nešlo si nechat ten nový, funkční účet, a ten starý, nefunkční, vymazat?
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.