Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: chybna odinstalace  (Přečteno 1327 krát)

gauntlet

• Návštěvník
chybna odinstalace
« kdy: 27 Března 2008, 00:00:28 »
Tak som sa trosku hral s wine, instaloval som z dvd Counter strike source + steam. Nie ze by som to chcel hrat, len som skusal ako wine funguje. Islo to asi 3 fps, nehratelne, no v tom problem nieje, to mi nevadi. Problem nastal az ked som Steam chcel odinstalovat, co sa na 1. pohlad aj podarilo, no na 2. ani moc nie. Totiz, hru samotnu uz nespustim, no ostala mi stale v ponuke. Odinstaloval som aj wine a aj ten mi ostal v ponuke  :-[, spolu aj s vyberom WIN aplikacii. Mam pocit ze som to neodinstaloval poriadne, i ked v synapticu ho uz medzi nainstalovanymi nemam... Viem ze je to banalitka, no budem vdačný za každu radu.. dik
ubuntu 7.10 64-bit, C2D6550,7950gt,X-FI music,pixma mp150

jiri-j

• Aktivní člen
  • *
  • skill: Lama
Re: chybna odinstalace
« Odpověď #1 kdy: 27 Března 2008, 00:21:56 »
smazat složku .wine ve vašem domovském adresáři. Dále možná přes editor hlavní nabídky odstranit položky které tam nechcete
Acer Aspire 3023WLMi, Sempron 3000+, ATI Mobility Radeon X700, 512MB RAM, Archlinux

gauntlet

• Návštěvník
Re: chybna odinstalace
« Odpověď #2 kdy: 27 Března 2008, 00:22:19 »
hmm, nasiel som vo fore ten isty problem, no nepomoze ked si to vyskrtnem z ponuky menu.Sice to zmizne, no pri vybere moznosti spustenia suboru nejakou aplikaciou Wine stale svieti v ponuke. Po preinstalovani Wine na novo mi opat vyskocil adresar Steam..... cize nepomohlo...
ubuntu 7.10 64-bit, C2D6550,7950gt,X-FI music,pixma mp150

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.