Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kerio VPN na Wine  (Přečteno 3727 krát)

johnyman

• Návštěvník
Kerio VPN na Wine
« kdy: 28 Března 2008, 07:41:42 »
Ahoj, je mi jasné, že Kerio VPN Client pod Wine běhat nemůže, protože nejspíš mění síťová nastavení a podobné věci, jen jsem chtěl zeptat, jestli náhodou nevíte, jak mu v tom pomoct. Že bych třeba pod Linux nastavil některé věci manualně a poté ho spustil...V práci totiž používám Winroute Firewall a když potřebuju na čemkoliv pracovat z domu, musím se vždycky zbytečně restartovat do Windows...díky

Krtko

• Stálý člen
  • **
Re: Kerio VPN na Wine
« Odpověď #1 kdy: 28 Března 2008, 08:03:36 »
Ahoj. standartne tento klient a KWF pouzivaju, zrejme nejaku vlastnu specifikaciu VPN na baze SSL, ale vie/mal by vediet aj IPSec a PPTP. takze si skus u vaseho admina zistit ako to je u vas a ak by to bol IPSec alebo pri najhorsom PPTP, tak by sa s tym mozno dalo nieco robit.

johnyman

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Března 2008, 10:48:09 »
Díky, admin jsem tady já, tak jsem si povolil ipsec i pptp, zkusil nějak nastavit vpnc, ale zatím to nemůžu otestovat, protože jsem uvnitř firemní sítě a ještě jsem se nedonutil nainstalovat modem. Pak dám vědět jak se ne/zadařilo

Krtko

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 28 Března 2008, 13:14:10 »
na uklikanie IPSec vpn je/bol taky gui prgramcek coondog, ale musis si zagooglit a tusim asi bol aj deb balicek.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.