Ahoj,
nainstaloval jsem Ubuntu a jsem velmi spokojen. Poslední, co řeším, abych mohl notebook (FS Esprimo U9200) plně vyžít, je spojení s telefonem (Nokia E50).
Zkoušel jsem návod na Wiki - došel jsem k sudo hcitool CC MAC adresa, hláška Connection... a nic se nepřipojilo. Divné je že telefon hcitool scan najde, dokonce můžu i pingnout, pouze se nepřipojí. Na fóru jsem zkusil všechny návody, přepsal dle nich hcid.conf, založil soubor pin(to je mi stále divné, že tam již nebyl), doinstaloval všechny balíky, stále stejný problém. Smazal jsem i veškerá připojení v telefonu.
Jediné so se mi povedlo je poslat soubor do telefonu přes "Sdílení souborů přes Bluetooth". Potřoboval bych ale synchronizaci s Evolution nebo alespoň zálohu dat z telefonu, příp. pak tuto zálohu použít v Evolution.
Myslím, že nyní mám v počítači i pár zbytečných balíků, protože už jsem byl trochu zoufalý.
1. Máte někdo nějaký nápad, v čem je můj problém?
2. Šly by nějakým způsobem zjistit bylíky, které tam jsou zytečně (třeba jsem se jich nezbavil, když jsem odinstaloval Wammu a oni tam zůstaly) a zbavit se jich?
Děkuji za každý nápad.