Ahojte mal som tu cest odskusat hardyho fakt bomba na mojom natbooku hp pavilion tak ako 32 bit tak aj 64 bit verziu ale ta 32 mi vihadzovala chybu v instalatorovi ked som to instaloval v SK alebo CZ jaziku musel som v ENG ale inak fakt pekne.
Ak vie niekto preco mi to vyskakovalo presne pri 88% instalacie ked instaluje baliky jazykov, vihodilo chybu base.sk.lang balik take nieco a to iste aj pri CZ.
A chcel by som dodat co sa tyka zvuku bez problemov webcamera taktiez v pohode len ta camorama furt zloby ale inak cez cheese kraasaaaa, dalej p2p siet valknut 0.3.13 pidgin vypalovanie avidemux vsetko bez jedineho spadnutia akurat neodporucam miesat do ubuntu moc aplikacii KDE 4 potom troska trha a tuhne fakt compiz fusion no parada 3D akceleracia akurat som dal prec defaultny compiz a jednim scriptom krasne bez jedineho zasahu nakompiloval 0.7.3 kde su pluginy snow (sneh) a atlantis (rybicky) akurat som neskusal hry cez wine 0.9.58 testovane na notase HP dv6465ec tu je dokaz
http://pavilon.dc-hub.net/forum/viewtopic.php?f=23&t=11Na druhom PC intel pentium 1.5ghz 512mb ram nvidia128mb grafarna 80HDD proste starsia masinka destop taktiez vsetko ok ako na mojom notase