Zdarec vsichni,
mam takovej mensi problemek, kterej me docela irituje. Nekdy, kdyz spustim mplayer, tak trva tak 30 sekund, nez nabehne a jindy startuje okamzite. Zkousel jsem ho spoustet v terminalu:
Compiled with runtime CPU detection.
xscreensaver_disable: Could not find XScreenSaver window.
GNOME screensaver disabled
/usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/arialbd.ttf doesn't look like a bitmap font description, ignoring.
Cannot load bitmap font: /usr/share/fonts/truetype/msttcorefonts/arialbd.ttf
Can't open joystick device /dev/input/js0: No such file or directory
Can't init input joystick
mplayer: could not connect to socket
mplayer: No such file or directory
Failed to open LIRC support. You will not be able to use your remote control.
Nasel jsem tady na foru ten samej vypis, ale reseni toho problemu mi nepomohlo, protoze se tam jednalo o trochu neco jineho(zkousel jsem to bez vysledku). Ta hlaska s fontama se mi tam vubec nelibi. Kdyz to startuje okamzite, tak tam ta hlaska neni a kdyz je to se zpozdenim, tak je tam. Stava se to nahodne, takze treba tyden se nic nedeje a potom to treba dela 3 dny(treba ted

). Uz jsem preinstalil i msttcorefonts, ale porad to same. Kodeky mam nainstalovane podle wiki, to same nastaveni mplayeru na cz titulky. Ta hlaska tvrdi, ze ten font(mel jsem tam i Arial_Bold.ttf ale delalo to same) nevypada jako bitmapovej font a ze ho ignoruje. Napadlo me, ze by to mohl byt nejakej bug, ale jistej si nejsem. Google mi moc neporadil...
Taky bych vyuzil tento prispevek na dotazecek, jestli ma nekdo zkusenosti s programem Norton Ghost(40 liber se mi kvuli jednomu paleni davat nechce), jedna se mi o vypaleni image systemu na dldvd??