Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: klavesnice Logitech G15 v2  (Přečteno 2617 krát)

cTn

• Návštěvník
klavesnice Logitech G15 v2
« kdy: 09 Dubna 2008, 22:19:38 »
Ahoj takze, da se rict tahle klavesnice je u me fungel nova, prijela mi dnes, nasel sem nekolik tools co by mi mohli pomoct dostat na jeji display co chci,  jeden z pluginu k takzvanemu G15daemonu je G15stats, kterej se mi jaksi nedari za nic rozbehat.

log (po ./config):

ctn@station1:~/g15stats$ make
gcc -DHAVE_CONFIG_H -I.   -I/usr/include/libgtop-2.0 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include   -O3 -Wall  -I/usr/include/libgtop-2.0 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include   -I/usr/include/libgtop-2.0 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include   -I. -I.  -I/usr/include/libgtop-2.0 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include   -I/usr/include/libgtop-2.0 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include   -MT g15stats.o -MD -MP -MF .deps/g15stats.Tpo -c -o g15stats.o g15stats.c
g15stats.c: In function ‘main’:
g15stats.c:454: error: ‘PACKAGE_NAME’ undeclared (first use in this function)
g15stats.c:454: error: (Each undeclared identifier is reported only once
g15stats.c:454: error: for each function it appears in.)
make: *** [g15stats.o] Error 1

Kdyz mi nikdo na developerske strance teto aplikace neodepisuje, davam to sem, jestli by se to nekomu podarilo dat dohromady..

Take jeste, jestli by nekdo vedel o podobne aplikaci nebo moznosti pomoci ktere bych si mohl dat na display trosku podrobnejsi veci jako teploty graficke karty,procesoru,disku (jako je to mozne napr. pres Rivatuner ve Windows), moc bych byl rad, dekuju za odpoved.
« Poslední změna: 10 Dubna 2008, 00:30:17 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.