Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.

Autor Téma: Medibuntu pro Hardyho  (Přečteno 3016 krát)

Sešívaný

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 667
    • Zobrazit profil
    • Osobní stránky
Medibuntu pro Hardyho
« kdy: 09 Duben 2008, 23:35:46 »
Všude píšou, že už je repozitář Medibuntu i pro Hardyho, ale už se na něj pokouším dostat několik dní a pořád nic. Taky ho máte nedostupný?

Evžen Šubrt

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2218
    • Zobrazit profil
    • EuGenio's Lair
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #1 kdy: 09 Duben 2008, 23:46:21 »
Mám ve zdrojích Software třetích stran
Kód: [Vybrat]
http://packages.medibuntu.org/ hardy free non-freea jede mi to bez problémů.
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

Juraj

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 653
    • Zobrazit profil
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #2 kdy: 09 Duben 2008, 23:51:03 »
deb http://packages.medibuntu.org/ hardy free non-free

toto mi funguje.

Sešívaný

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 667
    • Zobrazit profil
    • Osobní stránky
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #3 kdy: 10 Duben 2008, 01:07:18 »
Hmmm... zajímavé, já mám v /etc/apt/sources.list přesně toto:
deb http://packages.medibuntu.org/ hardy free non-free

a stejně mi to nefunguje   ???

Evžen Šubrt

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 2218
    • Zobrazit profil
    • EuGenio's Lair
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #4 kdy: 10 Duben 2008, 09:32:23 »
Zkuste to přidat přes Správa->Zdroje software. Mě se tímto způsobem nepřidalo medibuntu do /etc/apt/sources.list , ale do /etc/apt/sources.list.d/medibuntu.list (tím medibuntu.list si nejsem jist, nyní nesedím u svéjo PC, ale v tom adresáři moc souborů není)
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

jamesbond

  • Návštěvník
  • *
  • Příspěvků: 87
    • Zobrazit profil
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #5 kdy: 10 Duben 2008, 19:16:32 »
Ahojte, mám možno blbý dotaz. Načo je vlastne dobrý repositar medibuntu ? Ja mám v zdrojoch len klasické slovenské adresy žiadne medibuntu tam nevidím a pritom som v pohode nainštaloval XINE, MPlayer, Flash do FF, idú mi prehrávať divx filmy .. kto vlastne potrebuje tento repositár ? Pri pohľade na ich stránku som tam videl len minimum informácii, že čo tam vlastne majú.

qUAKER

  • Host
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #6 kdy: 10 Duben 2008, 19:20:41 »
jsou tam balíky jako w32codecs, libdvdcss2, pak myslím google earth atd.

menganito

  • Závislák
  • ****
  • Příspěvků: 1728
    • Zobrazit profil
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #7 kdy: 10 Duben 2008, 19:23:43 »
Je tam napr. Skype, GoogleEarth a iné, napr wma alebo wmv by ti zrejme nešlo... na tie sú totiž potrebné w32codecs či ako sa to volá :)

Sešívaný

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 667
    • Zobrazit profil
    • Osobní stránky
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #8 kdy: 11 Duben 2008, 18:43:41 »
Musel jsem celý systém přeinstalovat a ani po přeinstalu mi Medibuntu nejede. Zkoušel jsem repo vložit x způsoby, na adresu packages.medibuntu.org se normálně dopingnu, ostatní repozitáře fungují bez problémů, tak už fakt nevím. Asi budu muset instalovat balík po balíku.

Juraj

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 653
    • Zobrazit profil
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #9 kdy: 12 Duben 2008, 13:46:36 »
Naimportoval si kluce? Nemoze to nejako suvisiet s tym a novou bezpecnostnou politikou Ubuntu? Len hadam...

Sešívaný

  • Stálý člen
  • ***
  • Příspěvků: 667
    • Zobrazit profil
    • Osobní stránky
Re: Medibuntu pro Hardyho
« Odpověď #10 kdy: 12 Duben 2008, 15:01:06 »
Tak vyřešeno, bylo to tím, že jsem měl zapnuté ipv6, stačilo to vypnout a už to funguje. No ale je škoda, že ipv6 pořád způsobuje problémy  :(