Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nelze přehrát vieo přes net [vyřešeno]  (Přečteno 3374 krát)

manime

• Aktivní člen
  • *
nelze přehrát vieo přes net [vyřešeno]
« kdy: 20 Dubna 2008, 15:01:00 »
Chtěla jsem se mrknout na videa, co jsou na http://www.ct1.cz, ale po nainstalování mplayeru mi to stejně nejede... v terminálu mi to na konci operace napíše tohle:

Win32 LoadLibrary failed to load: avisynth.dll, /usr/lib/win32/avisynth.dll, /usr/local/lib/win32/avisynth. dll   
Exiting... (End of file)

...a konec...video se ani po restartu Mozilly na netu nerozhýbe..vlastně se ani pořádně nenačte

nemáte s tímto někdo nějaký zkušenosti, jak to dát do kupy?
« Poslední změna: 20 Dubna 2008, 21:40:20 od Anna Taliánová »

Pepe999

• Stálý člen
  • **
Re: nelze přehrát vieo přes net
« Odpověď #1 kdy: 20 Dubna 2008, 16:09:35 »
Chtěla jsem se mrknout na videa, co jsou na www.ct1.cz, ale po nainstalovani mplayeru mi to stejne nejede... v terminalu mi to na konci operace napise tohle: Win32 LoadLibrary failed to load: avisynth.dll, /usr/lib/win32/avisynth.dll, /usr/local/lib/win32/avisynth. dll   
Exiting... (End of file)

...a konec...video se ani po restartu mozilly na netu nerozhybe..vlastne se ani poradne nenacte

nemate s timto nekdo nejaky zkusenosti, jak to dat do kupy?

Radsi pouzivam realplayer, ikdyz online stream mi funguje pres wmv v mplayeru taky. Archiv mi ale dela problemy s prehravanim pres mplayer, real ale jede porad dobre. Doporucuju se podivat na wiki a nainstalovat realplayer...

manime

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 20 Dubna 2008, 19:52:01 »
tak jsem si nainstalovala i RealPlayer 11...ale stále mě to nechce přehrávat, dělala jsem tam ty testy, co jsou popsány ve wiki, ale hází mi to stejně chybu:

The player does not have the capcabilities to play back this content.

Check for updates                                  Details..

The following components are required:
text/html

URL: http://www.ce....

kde mám ten soubor sehnat, jak ho mám upravit a do jakýho adresáře to mám pak dát? kuji....=)
« Poslední změna: 20 Dubna 2008, 21:43:03 od Anna Taliánová »

lubos.pb

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 20 Dubna 2008, 20:17:24 »
Toho si nevšímej. Jestliže máš nainstalován poslední RealPlayer, tak je to OK. Mě to taky napsalo.

Spíše je zapotřebí spustit samotný RealPlayer a v nastavení zadat cestu prohlížeče (např. Firefoxu). Restartuješ Firefox a mělo by ti to běžet.  ;)
HP 6125
Kubuntu 8.04

manime

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 20 Dubna 2008, 21:32:17 »
tak se mi to ani pořádně nevím jak spustilo ::)...asi to bylo tím, že jsem musela nainstalovat ten RealPlayer..asi to nefunguje přes MPlayer
« Poslední změna: 20 Dubna 2008, 21:45:45 od Anna Taliánová »

Pepe999

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 21 Dubna 2008, 00:48:01 »
tak se mi to ani pořádně nevím jak spustilo ::)...asi to bylo tím, že jsem musela nainstalovat ten RealPlayer..asi to nefunguje přes MPlayer
Pro lepsi moznosti prehravani videa si nainstalujte do Firefoxu modul mediaplayerconnectivity. Tak si ke kazdemu formatu nastavte potrebny prehravac(/usr/bin/mplayer), nebo k realu, to bude /home/vase_jmeno/cesta k realplayeru...

lubos.pb

• Aktivní člen
  • *
Re: nelze přehrát vieo přes net [vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 21 Dubna 2008, 07:12:54 »
Pokud však budete mít současně  ve Firefoxu spuštěn mediaplayerconnectivity a nainstalován RealPlayer tak se to bude tlouct. V takovém případě je zapotřebí jeden přehrávač vypnout. Jinak samostatně obojí funguje bez problémů. Tedy aspoň u mne.  ;)
HP 6125
Kubuntu 8.04

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #7 kdy: 21 Dubna 2008, 07:24:12 »
Netluce se nic. Ja mam navoleny V MPC 4 prehravace VLC, Real, XMMS a Gxine. Vubec to nedela problem - je vsak potreba po nastaveni MPC v posledni tabulce zaksrtnout "autoplay" a odskrtnout 2. moznost"smartplay", pac ta se automaticky neodskrtne sama. V pripade ze bude jen autoplay, tak se automaticky spusti jen ten prehravac, ktery mate pro dane media navoleny.
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Pepe999

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 21 Dubna 2008, 13:02:14 »
Me se taky nic nebije. Prehravace jsou nainstalovane a je k nim v mpc nastavena cesta, takze by to nemelo delat problem. Rekl bych, ze ten modul ma asi vetsi prioritu pred nastavenim primo ve Firefoxu, ale to uz fantaziruju.. :D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.