Díky moc...Vůbec mě nenapadlo znovu nainstalovat linux-image-2.6.22-14-generic a pak to odstranit!
Teď mi ještě chybí, aby mi plně fungovalo spuštění Xserveru. Někdy se mi prostě po spuštění stane, že usplash najede normálně a pak to skončí na černé obrazovce. Takže musím zmáčknout tlačítko napájení natvrdo, najet do Recovery Modu a buď dá Reconfigure Xserveru, ale to se mi zase zruší zaškrtnutí povolení ATI ovladače, nebo dát Root terminál, zadat sudo cp /etc/X11/xorg.conf_original /etc/X11/xorg.conf a reboot - pak se jen modlím, jestli mi to najede normálně, nebo zase musím rekonfigurovat Xserver.
Už mám těch xorg.conf.2008xxxxxxxx atd. celý adresář.
Ovladače ATI mám nainstalované pomocí EnvyNG: verze ovladače: 8.47.3, poskytovatel OpenGL: ATI Technologies Inc., vykreslování OpenGL: Mesa GLX Indirect, verze OpenGL: 2.1.7412 Release.
Pokud je ATI ovladač ve Správci nesvobodných ovladačů povolen, funguje plně Compiz-Fusion, jinak samozřejmě ne.
Nelze nějak zjistit, co mi furt shazuje Xserver a proč někdy najede a někdy ne?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: Tak ten Xserver měl zřejmě souvislost s tím "neodstranitelným" balíkem ubuntu-modules, protože po jeho odstranění ty problémy zmizly (ťuk, ťuk, ťuk na dřevo) - prostě jsem několikrát vyzkoušel vypnout a zapnout Ubuntu a zatím funguje. Pokud se nic nestane, tak by měl být můj přechod na HH bezproblémový - teď všechno fachčí jak má...
4 MODERATOR: [vyřešeno]