Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Evolution - chyba při posílání jména uživatele  (Přečteno 1400 krát)

Jari

• Aktivní člen
  • *
  • skill: newbie
    • ...pro radost :)
Evolution - chyba při posílání jména uživatele
« kdy: 24 Dubna 2008, 20:43:30 »
Zdravím :)
Vyskytl se mi menší problémek s Evolution, zničeho nic při spuštění začne hlásit

Citace
Nemohu se připojit k POP serveru pop3.atlas.cz.
Chyba při posílání jména uživatele:

Zadejte prosím heslo POP pro "jmeno_uzivatele" na počítači pop3.atlas.cz

Používám verzi, která byla standartně obsažena v GG - evolution 2.12.1 a nikdy dřív se tato chyba nevyskytla. V nastavení jsem nic neměnil, ani si s ničím nehrál.
Když program spustím v konzoli vypíše mi:

Kód: [Vybrat]
jari@Jari:~$ evolution
CalDAV Eplugin starting up ...
evolution-shell-Message: Killing old version of evolution-data-server...
Loading Bogofilter as the default junk plugin
** (evolution:6507): DEBUG: mailto URL command: evolution %s
** (evolution:6507): DEBUG: mailto URL program: evolution

(evolution:6507): camel-CRITICAL **: camel_store_get_folder: assertion `folder_name != NULL' failed

(evolution:6507): camel-CRITICAL **: camel_object_is: assertion `o != NULL' failed

(evolution:6507): evolution-mail-CRITICAL **: mail_tools_folder_to_url: assertion `CAMEL_IS_FOLDER (folder)' failed

(evolution:6507): camel-CRITICAL **: camel_store_get_folder: assertion `folder_name != NULL' failed

(evolution:6507): camel-CRITICAL **: camel_object_is: assertion `o != NULL' failed

(evolution:6507): evolution-mail-CRITICAL **: mail_tools_folder_to_url: assertion `CAMEL_IS_FOLDER (folder)' failed

Nic moc jsem nevygooglil, a když jsem zkoušel hledat "Evolution" zde na fóru, vyskytla se hláška

Kód: [Vybrat]
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
Apache/2.2.4 (Ubuntu) mod_fastcgi/2.4.2 Server at forum.ubuntu.cz Port 80

aneb 500 internal server error... tak mě zradilo i fórko (jakákoli jiná hesla mi vyhledat šla, ale na dotaz evolution byla vždycky nějaká chyba)

Jinak, pokud se to nějak nevyřeší nevadí, prostě ty úvodní chybky "odkřížkuju",  program nadále frčí a poštu nakonec stáhne, ale přece jen bych tomu rád přišel na kloub a z těch hlášek terminálových dvakrát moudrý nejsem.

Pěkný večer přeje Jari

Edit: opravena chyba v názvu
« Poslední změna: 24 Dubna 2008, 21:10:58 od Jari »
Ubuntu HH na Acer TravelMate 4102WLMi (bez Windows || nefunguje infrared, ale ani jsem se o to nepokoušel, jinak v cajku)
Ubuntu LL na Dell  LATITUDE | D 510 (bez Windows || vše funguje rovnou)
 malý blog pro radost :)

Jari

• Aktivní člen
  • *
  • skill: newbie
    • ...pro radost :)
Re: Evolution - chyba při posílání jména uživatele
« Odpověď #1 kdy: 25 Dubna 2008, 12:30:35 »
Pomohl jsem si sám opětovným vytvořením účtů a smazáním původních chybných. V čem byla chyba nevím a doufám, že to vydrží i po restartu bez chybek :)
Ubuntu HH na Acer TravelMate 4102WLMi (bez Windows || nefunguje infrared, ale ani jsem se o to nepokoušel, jinak v cajku)
Ubuntu LL na Dell  LATITUDE | D 510 (bez Windows || vše funguje rovnou)
 malý blog pro radost :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.