Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: VirtualBox a USB  (Přečteno 1819 krát)

Bubu234

• Návštěvník
VirtualBox a USB
« kdy: 26 Dubna 2008, 17:46:55 »
Ahoj. Dnes som si spojazdnila na mojom aktualizovanom Ubuntu 8.4 VirtualBox aby som mohla pouzivat Windows z viacerych dvovodov(tlaciaren a pod). A isla som pripojit cez USB ext. pevny disk a vtedy som narazila na problem, ze mi ho nenaslo. isla som do nastaveni, tam som zistila, ze ma nastavene, ze je odpojeny ale ine nastavenie mi neslo. Neviete mi poradit nejake riesenie? Dakujem
Na tomto svete mam rada len jedneho cloveka a to moju polovicku. Nikoho ineho, len jeho...ani seba. PS: v Linuxe som len zaciatocnik.
Fakt fasa HRA

donny

• Závislák
Re: VirtualBox a USB
« Odpověď #1 kdy: 26 Dubna 2008, 18:00:07 »
Jděte na to jinak. Jestli ten disk nemáte připojený v Ubuntu, tak ho připojte a pak ve VirtualBoxu v nastavení toho virtuálního systému nastavte sdílení na přípojný bod toho disku. Pak spustte virtuální systém, v "Místa v síti -> Celá síť -> Virtual Box Shared Folders" si najděte ten sdílený adresář, klikněte na něj pravým tl. -> Připojit síťovou jednotku.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #2 kdy: 26 Dubna 2008, 18:15:53 »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Bubu234

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 27 Dubna 2008, 10:36:40 »
parada. dik. uz to ide cez tie zdielane. Zhodou okolnosti teraz nejde wiki takze si ten navod nemozem kuknut a asi som ho nejak prehliadla(kukala som totiz aj wiki). Dakujem pekne :)
Na tomto svete mam rada len jedneho cloveka a to moju polovicku. Nikoho ineho, len jeho...ani seba. PS: v Linuxe som len zaciatocnik.
Fakt fasa HRA

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.