Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: notebook Sony VAIO Z1RMP - Evolution vs. Mutlisync: "Connection failed"  (Přečteno 2535 krát)

orbik

• Návštěvník
Ahoj lidi,
prosím pomozte mi někdo z následujícího začarovaného kruhu: Mám SONY VAIO Z1RMP, Ubuntu 5.10, Evolution, Multisync a mobil SE K700i. Nastavím Multisync, mobil je nalezen, nicméně když kliknu na TEST CONNECTION, padne mi hláška: CONNECTION FIALED. Kompletně jsem Ubuntu přeinstaloval v domění, že jsem pokazil nějaký soubor, nicméně nic. Stejnou záhadou mi proto bylo, že zničeho nic vše pro jednou zafungovalo, aby se pak opět celý problém vynořil zpět. Měním nastavení, týkající se bluetooth jak pomocí grafického rozhraní, tak i v editoru na základě rad z netu, ale nic nepomáhá. Neberu RTFM, protože si myslím, že jsem opravdu prošel plno pramenů, nicméně připouštím, že mi něco uniká. Každopádně díky za každý informační štulec, Marek
« Poslední změna: 09 Ledna 2009, 00:37:48 od Anna Taliánová »

Ondřej Surý

• Host
SONY VAIO Z1RMP Evolution vs Mutlisync CONNECTION FAILED
« Odpověď #1 kdy: 29 Listopadu 2005, 21:53:27 »
S bluetooth je to takové hodně podivné, když jsem teď  byl na dovolené, tak se mi nějakou dobu mobil slinkoval pouze poprvé a při každém dalším pokusu jsem musel slinkování odstranit ze seznamu známých zařízení a znovu ho tam vložit.

Už teď ani nevím, co jsem nakonec udělal, aby to fungovalo. Nicméně se zaměřte na to, aby vám spolehlivě fungovalo slinkování přes BT s mobilem. (hint: hcitool)

O.

keeema

• Aktivní člen
  • *
SONY VAIO Z1RMP Evolution vs Mutlisync CONNECTION FAILED
« Odpověď #2 kdy: 06 Července 2006, 21:17:57 »
Zdravím! Prosím jak u IrMC pluginu nastavím klíč pro synchronizaci? Já svoji T610 najdu, ale jakmile dám připojit tak se mě mobil ptá na klíč, a nejde to nechat prázdný....
- Gigabyte GA-M770-DS3, AMD Athlon(tm) 64 X2 4800+, 360GB HDD, 2048MB RAM, ATI Radeon HD2600 XT 256MB -  Win 7, Ubuntu 12.04
- Fujitsu-Siemens Amilo Pa 1510 - AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-50 2x800Mhz, 80GB HDD, 2GB RAM, ATI Radeon Xpress 1100 - Win 7, Ubuntu 12.04
- ASUS Eee 1001P - 10.1", Intel Atom N450 1.66GHz, 1GB DDR2, 160GB, Intel GMA 950, Win 7, Ubuntu 12.04

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.