Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kalendar Outlook 2007 --> Evolution  (Přečteno 2141 krát)

Cepela

• Aktivní člen
  • *
Kalendar Outlook 2007 --> Evolution
« kdy: 29 Dubna 2008, 11:05:40 »
Ahoj, potreboval bych poradit jestli je mozne nejak dostat kalendar z outlooku do evolution. Navic potrebuji, aby to byl nejaky rozumny postup, protoze to budu delat kazdodene (synchronizace WM telefonu). Co jsem prohledal forum, tak se vsude resi jen posta, nebo kontakty. Jen podotykam, ze export v outlooku do csv jsem jiz zkousel, ale po importu do evolution se mi stejnak nic nezobrazilo, nejak si stim asi nerozumi.
Dekuji

darkpilgrim

• Návštěvník
Re: Kalendar Outlook 2007 --> Evolution
« Odpověď #1 kdy: 15 Června 2009, 21:41:31 »
Ahoj, neprisel jsem na to, takze jsem presel na Google reseni - nainportovat kalendar z Outlooku do Google calendar je easy, pak staci v Evolution zalozit novy Google calendar a uz ti to facha. V WM zarizeni pak nastavis v activesyncu nove pripojeni - nastavis Google a pojede ti to. Bohuzel obcas blbnou zejmena opakovane udalosti, ktere zadas jinde nez v Evolution (mysleno v Google nebo v WM zarizeni). Jinak to pracuje obstojne. Horsi je to s kontaktama - ty se daji delat pres Gmail, ale bohuzel pouzivaji asi jiny typ vcard, protoze se synchornizuje mezi WM, notebookem a Googlem pouze zakladni veci jako jmeno a tel. Napr. jmeno spolecnosti uz ne. A nevim jak to spravit. Takze pokud si od doby sveho prispevku na neco narazil, tak dej vedet. DP

Cepela

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 23 Června 2009, 21:35:41 »
Bohuzel neprisel, taky kalendar delam pres google....

Bum

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 23 Června 2009, 23:44:22 »
Kontakty tusim vytiahne wammu, a  tusim sa to da aj ulozit v nejakom formate co by sa dal importovat. Nemam to teraz jak vyskusat ale tusim som to uz robil volakedy davno. Osobne kalentar posielam pria do Pc cez program Blueman. telefon to myslim uklada ako .ics a thunderbird mi berie .vcs( alebo naopak) takze to len remenujem ako potrebujem a poslem kam potrebujem.Nesynchronizuje mi to automaticky ale staci mi to.

Desete

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 13 Dubna 2010, 13:44:38 »
Pokud máte uložené ukoly svátky atd.
Dle mě by se měl vytvořit nový kalendář.
Zadat uloženou pozici. A vše by mělo fakat.
AMD Athlon 64 X2 4400+,
GA-MA790GP-DS4H, ATI Radeon HD3300, Realtek 8111C
2GB  DDR2 (Dual)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.