Zdravim, prosim, nekamenujte, pokud uz se to nekde resilo - nenasel jsem...
po prechodu na HH z GG mi Firefox zacal podivne interpretovat velikost fontu - usuzoval jsem, ze to muze byt beta verzi programu a protoze jsem ve stejne dobe kupoval vetsi disk, neresil jsem to. Nicmene zkusil jsem do notasu vrazit starsi disk a udelat cistou instalaci - vysledek byl naprosto stejny. Ted mam HH nahnanej na novym disku a nainstaloval jsem i FF2, - a ted jsem z toho jelen:
FF2mi na HH stejnou stranku, oproti FF2 na GG, zobrazi jakoby o stupen dva mensim pismem (mimochodem uz skoro necitelnym, protoze se nektere znaky dotykaji.).
FF3 naopak zobrazuje stejnej dokument jakoby o stupen vys (zase oproti FF2 na GG, kde to zhruba sedelo v porovnani s jinymi browsery i na jinejch systemech).
Tohle vse se deje na Acer ferrari s grafikou mobility radeon X700 - ovladace fglrx free, fglrx restr., radeon incl. mobility... Proste at to hodim na jakejkoli ovladac, je to stejny, takze usuzuju, ze driverem to nebude, protoze v jinejch aplikacich problem neni. Nema na to vliv ani zapnuti a vypnuti CF. Zkousel jsem uz vsechno mozny a zacinam bejt nervozni, protoze takhle se ladfit weby nedaji.
Nejspis to bude nejaka trivialni kravina, kolem ktery - diky svoji demenci - uz druhej den stepuju.
Budu vdecnej za jakejkoliv namet, protoze HH se mi skutecne dost zamkouva a nerad bych se vracel na GG
Emil
EDIT: Pribastlil jsem kubuntu desktop a je to totez i pod KDE