Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak přidat další plochu? [vyřešeno]  (Přečteno 2628 krát)

oudrnicky

• Návštěvník
Jak přidat další plochu? [vyřešeno]
« kdy: 01 Května 2008, 20:51:16 »
Ahoj přecházím s KDE kde bylo zcela jednoduché přidání dalších ploch. V Gnome jsou po instalaci na panelu dvě. Jakým způsobem mohu zvětšit jejich počet?
« Poslední změna: 02 Května 2008, 10:15:55 od Pavel Půlpán »

karel kudrna

• Stálý člen
  • **
  • skill :: googllama
Re: Jak přidat další plochu?
« Odpověď #1 kdy: 01 Května 2008, 20:55:37 »
zkusil jsi na přepínač ploch cvaknout pravým tlačítkem? já bych to tedy zkusil...
prostý user
...selským rozumem...

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
Re: Jak přidat další plochu?
« Odpověď #2 kdy: 02 Května 2008, 09:39:29 »
zkusil jsi na přepínač ploch cvaknout pravým tlačítkem? já bych to tedy zkusil...
Nerozvazny vstup na neprozkoumane uzemi (hic sunt leones). Lepsi se predtim informovat, co me v te nabidce ceka. :-D

Michal Kocián

• Aktivní člen
  • *
Re: Jak přidat další plochu? [vyřešeno]
« Odpověď #3 kdy: 02 Května 2008, 22:56:54 »
No já mám podobný problém ... původně jak už bylo řečeno jsou 2, ale když přidám další, tak se nic nestane  :-[   Nechcete snad říct, že tam budou až se znova přihlásím  :-[  Mám dojem, že v Gutsym se objevily hned ...
Asus A6M - Ubuntu 9.04

kkaarreell

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #4 kdy: 04 Května 2008, 16:42:19 »
No já mám podobný problém ... původně jak už bylo řečeno jsou 2, ale když přidám další, tak se nic nestane  :-[   Nechcete snad říct, že tam budou až se znova přihlásím  :-[  Mám dojem, že v Gutsym se objevily hned ...
Ja porad jeste funguju na FF, takze to nemuzu rict jiste. Ale pokud se jedna o akcelerovany desktop, tak tam si pamatuju, ze se pocet virtualnich ploch nastavoval nekde ve spravci tech efektu (System->Volby->GL Desktop, bylo to oznacene jako viewports), ale pro HH nemuzu slouzit.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #5 kdy: 04 Května 2008, 16:49:40 »
Mam HH a pokial nemas funkcne efekty prostredia tak staci ten postup od karel kudrna

Ak mas efekty zapnute tak system-predvolby-manazer nastaveni compizconfig a general options-desktop size-horizontal virtual size.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.