Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Zvuk ve Firefoxu  (Přečteno 2802 krát)

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Zvuk ve Firefoxu
« kdy: 03 Května 2008, 11:36:49 »
Dobry den,

mam takovy mensi problem. Kdyz si chci prehrat nejaky video na netu (youtube) tak mi sice video jede ale bez zvuku...i kdyz zvuk je vsude nastaveny na plno tak proste nic....

Nevite nekdo co by to mohlo byt?

Predem dekuji ;)
« Poslední změna: 03 Května 2008, 11:38:02 od Pavel Půlpán »
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

Tomáš Jančík

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 1179
    • TomášJančík.net
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #1 kdy: 03 Května 2008, 11:48:04 »
je potreba doinstalovat balik libflashsupport kvuli kompatibilite flashe s pulseaudio
« Poslední změna: 03 Května 2008, 11:52:02 od Runn3r.cZe »

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #2 kdy: 03 Května 2008, 11:49:36 »
Kód: [Vybrat]
wicked@wicked-laptop:~$ sudo apt-get install libflash-support
[sudo] password for wicked:
Čtu seznamy balíků... Hotovo
Vytvářím strom závislostí       
Čtení stavových informací... Hotovo
E: Nemohu najít balík libflash-support
wicked@wicked-laptop:~$

Tak kde jste ho nasel?


EDIT: Uz jsem to nasel tak zkousim ;)
« Poslední změna: 03 Května 2008, 11:51:13 od W!C3D »
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

Tomáš Jančík

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 1179
    • TomášJančík.net
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #3 kdy: 03 Května 2008, 11:51:33 »
omlouvamse, je to bez te pomlcky, tedy jen libflashsupport

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #4 kdy: 03 Května 2008, 11:52:00 »
jj synaptic nasel :D
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #5 kdy: 03 Května 2008, 11:54:23 »
Hm tak zvuk stale nic >:(
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

pepinoIV

  • Návštěvník
  • Příspěvků: 59
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #6 kdy: 03 Května 2008, 13:46:50 »
Tak to je divny. Koukal sem do synapticu a uvedeny balik (libflashsupport) nainstalovany nemam a presto zvuk (flash) jede naprosto bez problemu.

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #7 kdy: 03 Května 2008, 13:48:10 »
hm tak to je zajimave
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

Tomáš Jančík

  • Stálý člen
  • **
  • Příspěvků: 1179
    • TomášJančík.net
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #8 kdy: 03 Května 2008, 15:16:38 »
ted koukam, ze mam v podpisu Ubuntu 7.10... tam jeste pulseaudio neni, takze libflashsupport asi nic nevyresi...

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #9 kdy: 03 Května 2008, 21:11:53 »
Heh dekuji musim si to opravit :D
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

premet

  • Host
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #10 kdy: 03 Května 2008, 21:15:27 »
Zkus podle tohoto threadu http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=21672.0 problém je ze začátku v tom, že s Pulse Audio mi nešly hrát 2 aplikace zároven, třeba film a flash animace nebo hudba atd a podle toho už jo  :).

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #11 kdy: 03 Května 2008, 21:26:24 »
Hm tak jsem to udelal podle toho navodu vse hraje krome videi z youtube
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

fester-182

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 426
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #12 kdy: 04 Května 2008, 00:20:41 »
skuste sa pridat  do skupiny audio , mne to robilo na debiane
Kód: [Vybrat]
sudo adduser "username" audio .
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit. ;)

W!C3D

  • Aktivní člen
  • *
  • Příspěvků: 166
Re: Zvuk ve Firefoxu
« Odpověď #13 kdy: 04 Května 2008, 10:05:39 »
skuste sa pridat  do skupiny audio , mne to robilo na debiane
Kód: [Vybrat]
sudo adduser "username" audio .

Uz jsem celnem ;)
Mobile Intel Core Duo T2300 (2MB L2 cache)
1024 MB (DDR2-553 DDR2 SDRAM)
ATI Mob. Radeon X1400, 128 MB, 450 MHz HDD 120GB UBUNTU 8.04

 

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.