Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Evolution a GroupWise 7  (Přečteno 1617 krát)

rossiny

• Návštěvník
Evolution a GroupWise 7
« kdy: 05 Května 2008, 06:55:10 »
Ahoj. Nastavil jsem si typ účtu na GroupWise, nastavil jsem IP serveru, heslo, usera a td. - vše je ok, až na složku Mailbox. V Groupwise to funguje jako výsledek dotazu, ale v Evolution mám sice uvedený počet emailů, ale to je všechno - emaily se nezobrazují. Není tam prostě NIC. V ostatních složkách, které mám utvořené přes pravidlo je vše OK. PLS HELP ME !!!!! díky  :-\ ;) :)

Sešívaný

• Stálý člen
  • **
    • Osobní stránky
Re: Evolution a GroupWise 7
« Odpověď #1 kdy: 05 Května 2008, 09:38:10 »
Do nápovědy ses nedíval? Evolution má hodně obsáhlou nápovědu, která je z části i přeložená. Je tam část i o připojení ke GroupWise.

rossiny

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 05 Května 2008, 10:42:52 »
Do nápovědy ses nedíval? Evolution má hodně obsáhlou nápovědu, která je z části i přeložená. Je tam část i o připojení ke GroupWise.
jjo, jenže to neřeší. v ubuntu 7 to chodilo bez problémů. je nějaká možnost tuhl everzi odinstalovat a dát tam tu starší?

Sešívaný

• Stálý člen
  • **
    • Osobní stránky
« Odpověď #3 kdy: 05 Května 2008, 10:51:51 »
Zkus to nahlásit jako bug nebo se zeptat vývojářů (v mailové konferenci, na IRC chatu), čím by to mohlo být. Už jsem několik bugů v Evolutionu nahlašoval a reagují opravdu rychle. Nechce se mi ale věřit, že by tam nechali takový bug. Jak Evolution, tak GroupWise vyvíjí Novell a na této dvojci staví svoje enterprise řešení.
http://www.gnome.org/projects/evolution/

Jinak vrátit se v rámci aktuálního Ubuntu na starší verzi Evolutionu asi jen tak nepůjde. Evolution je součástí GNOME, takže jedině downgradovat celé GNOME, potom už se to ale téměř rovná návratu k Ubuntu 7.10.

rossiny

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 05 Května 2008, 12:42:13 »
Zkus to nahlásit jako bug nebo se zeptat vývojářů (v mailové konferenci, na IRC chatu), čím by to mohlo být. Už jsem několik bugů v Evolutionu nahlašoval a reagují opravdu rychle. Nechce se mi ale věřit, že by tam nechali takový bug. Jak Evolution, tak GroupWise vyvíjí Novell a na této dvojci staví svoje enterprise řešení.
http://www.gnome.org/projects/evolution/

Jinak vrátit se v rámci aktuálního Ubuntu na starší verzi Evolutionu asi jen tak nepůjde. Evolution je součástí GNOME, takže jedině downgradovat celé GNOME, potom už se to ale téměř rovná návratu k Ubuntu 7.10.

tak to bude blbý, natolik anglicky neumím  >:(

Sešívaný

• Stálý člen
  • **
    • Osobní stránky
« Odpověď #5 kdy: 05 Května 2008, 17:05:02 »
Tak mi pošli přesný popis situace a nejlépe ještě doplněný screenshotem, já jim to přetlumočím.

René Baran

• Návštěvník
    • http://linux.remontsw.eu
« Odpověď #6 kdy: 28 Května 2009, 09:28:40 »
Ahoj

Sice je to starsi prispevek, ale nevim zda je jiz vyreseny. Jen pro blizsi info. Ted jsem toto resil. Evolution nabizi sice pripojeni pres Novell GroupWise, ale na pozadi se pripojuje pres SOAP. V tom muze byt problem. Kdyz je to spatne nastaveno na serveru, muze to server shazovat. Nema to vas spravce treba zakazany? Nainstaluj si Novell GroupWise pro Linux. Existuje sice verze pro SUSE, ale na Ubuntu se to da take zprovoznit.

Renek

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.