Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: velikost adresářů  (Přečteno 1778 krát)

Irokez

• Aktivní člen
  • *
velikost adresářů
« kdy: 05 Května 2008, 18:52:49 »
dobrý den mám problém s velikostí balíku na mém ubuntu 7.10. Všechny adresáře které vytvořím mají volné místo 2.9 GB a já potřebuji 4GB abych mohl nainstalovat CoD2 nevíte jak to udělat???

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: velikost adresářů
« Odpověď #1 kdy: 05 Května 2008, 18:55:25 »
Vsetky adresare na disku ti budu ukazovat volne miesto na tom disku. Cize nieco odstranit z disku alebo ich vytvorit na inom disku.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 05 Května 2008, 18:59:20 »
Tj. na dané partion table  :'(
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

tomato

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 05 Května 2008, 18:59:33 »
tak tak.. adresar, resp. soubory maji nejakou velikost, ale rozhodne nemaji volne misto..
to volne misto je celkove pro disk, resp. pro partition.. cili jak radi TIBOR, je potreba uvolnit nejake misto na disku, nahrat CoD na jiny disk a nebo zmenit velikost partitony, na ktere je malo mista (napr. pres LiveCD a gparted)

btw, jaky je cesky oznaceni pro partition?  :D
EDIT: asi oddil, ze jo?
« Poslední změna: 05 Května 2008, 19:01:06 od tomato »

Irokez

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 05 Května 2008, 19:02:28 »
jo moc díky já si to myslel ale nebyl sem si istý ted mám ale jiný problém mám nainstalovou hru americas army ale když ji zapnu z terminálu hodí to toto :

Can't find 'ini:Engine.Engine.GameEngine' in configuration file

History:

Exiting due to error
 nevíte co stím??

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 05 Května 2008, 19:04:04 »
To je nějaká hra portovaná pro windows? (PS: pro jiné dotazy se nestyďte a raději zakládejte nové vlákna)
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

tomato

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 05 Května 2008, 19:05:47 »
sice nemam zkusenosti s touhle hrou, ale priste (mimo noveho vlakna) je taky dobre zkusit hedani, jestli se to uz neresilo.. naslo to tu vice odkazu, rozumne vypada popsane spousteni zde: http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=150.0
tak treba to pomuze..

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.