Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Note Worthy Composer  (Přečteno 3316 krát)

Minnesanger

• Návštěvník
Note Worthy Composer
« kdy: 11 Května 2008, 17:45:18 »
Zdravím! Stáhl Jsem si Note Worthy composer - obecně známý program pro tvorbu notového zápisu s možností přehrávání. Vše jsem nainstaloval přes Wine. Program bezproblémově běží. Jen malá překážka - při přehrávání not nevychází z reproduktorů žádný zvuk...Nevím čím to je, protože v nastavení je vše v pořádku. Možná, že to bude tím, že mám nové Ubuntu a chybí mi některé balíky, které by to podporovaly. Pokud někdo má zkušenost nebo nějaký zná, pomoc prosím :D...Jsem zpěvák a potřebuji to :P...
LINUX JE BEST - vokna ať jdou do háje! :D

cz7asm

• Aktivní člen
  • *
Re: Note Worthy Composer
« Odpověď #1 kdy: 13 Května 2008, 23:32:32 »
Ta aplikace nejspis pouziva midi vystup a to muze byt ve wine problem... ovsem na podobne ucely jsem pouzival TuxGuitar. Opravdu vydarena aplikace primo pro Linux...

http://www.tuxguitar.com.ar/

Minnesanger

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 17 Května 2008, 11:26:26 »
Nainstaloval jsem ho přes balík, ale nefunguje mi.  :'(
LINUX JE BEST - vokna ať jdou do háje! :D

cz7asm

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 19 Května 2008, 07:11:00 »
Pouzil jsi primo balicek pro ubuntu ze stranek programu? Nejde ti vubec spustit nebo jak to vypada? Instaloval jsem ho na kazde verzi od Ubuntu 7.04 a vsude chodil bez problemu. Akorat se m,uselo trosku pohrat se zvukem ale v tom bych problem nevidel. Zkus ho taky spustit z prikazove radky...co ti to vypise.

lanugo

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 02 Června 2008, 19:52:07 »
Jednoduchej linuxovej prográmek na zápis not je Denemo (v repozitářích). Co si tak mlhavě pamatuju, tak Note Worthy Composer byl trochu luxusnější, různý hudební nástroje a tak, ale pokud chceš jen slyšet zapsanou melodii, myslim, že postačí.

Fracty

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: 03 Června 2008, 07:33:40 »
souhlasím s TuxGuitar, funguje perfektně;) i můj kamarád na vistách ho používá, je ovšem obvykle nutné pohrát si se zvukem..;) ale pak jede

Flyer_stepik

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 06 Října 2008, 15:12:16 »
Měl jsem ten samý problém s Note Worthy Comoserem. Stačilo nainstalovat timidity a začal hrát.   :)

sudo apt-get install timidity

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.