Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: připojení k wifi během upgradu na 8.04  (Přečteno 1785 krát)

Defoju

• Návštěvník
připojení k wifi během upgradu na 8.04
« kdy: 12 Května 2008, 16:50:31 »
hello, chci upgradovat na 8.04 s pomocí wifi, jenže mám acer s obtížně sprovozněným wifi, a chci vědět, jestli během celé instalace nového systému zůstane laptop připojen. Chci se vyhnout tomu, že počítač se někdy během poloviny bude potřebovat restartovat a po restartu už wifi nebudu mít nakonfigurováno (poněvadž už půjde o nový systém). Děkuji

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
Re: připojení k wifi během upgradu na 8.04
« Odpověď #1 kdy: 22 Července 2008, 10:09:05 »
hello, chci upgradovat na 8.04 s pomocí wifi, jenže mám acer s obtížně sprovozněným wifi, a chci vědět, jestli během celé instalace nového systému zůstane laptop připojen. Chci se vyhnout tomu, že počítač se někdy během poloviny bude potřebovat restartovat a po restartu už wifi nebudu mít nakonfigurováno (poněvadž už půjde o nový systém). Děkuji
Včera jsem upgradoval na 8.04 na Compaqu a bez připojení k internetu kabelem (až nakonec) a stažení ovladačů karty přes kabel jsem se neobešel... Potom wifina naskočila a ihned začla fungovat.
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.