Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Průhledný manažér nastavení compiz ??  (Přečteno 1934 krát)

axl

• Návštěvník
Průhledný manažér nastavení compiz ??
« kdy: 12 Května 2008, 19:36:20 »
č.,
 po chvilce hratek z manažérem nastavení compiz se mi nezobrazí při dalším spuštění daného manažéra žádné okno, vidím jen tab dole na liště. Zřejmně jsem si to způsobil sám při nastavení průhlednosti daného okna a teď ho prostě jenom nevidím .... problém samozdřejmně spočívá v tom jak to vrátit. Můžete mi prosím poradit jak spustit compiz s defaultním nastavením či jiný způsob jak tento problém řešit ...

Ď

Pawan

• Aktivní člen
  • *
Re: Průhledný manažér nastavení compiz ??
« Odpověď #1 kdy: 12 Května 2008, 19:44:09 »
Nechapem... ale pokial mas vsetky okna prehladne, a nevies to nastavit s5 tak bud naistaluj compiz fusion icon a vypni compiz fusion... a ak ani to nieje mozne lebo neuvidis synapric alebo pridaj/odstran tak to skus cez terminal

sudo apt-get install compiz fusion icon

alebo restartni pc, chod do recovery modu... po nacitani napis "stratx" (dufam ze je to takto, uz som to dlho nepouzil)...nahodi ta do defaultneho ubuntu a tam sa dostan do nastaveni compizu a zmen to... skus uvidis a napis ci sa ti podarilo
Toshiba laptop U200-125 PRO 1,86ghz core2duo 2gib ram, 3d integrovana graficka od intelu (cize *censored*), ubuntu 10.04 64bit

henrichg

• Aktivní člen
  • *
Re: Průhledný manažér nastavení compiz ??
« Odpověď #2 kdy: 12 Května 2008, 19:57:59 »
A ostatne okna su vidiet? Odporucam vypnut compiz, spustit ccsm a kuknut sa kde si co zle nastavil.
Ubuntu 11.04 + Gnome Shell z Gnome 3 PPA ;-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.