Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s lištami v programech  (Přečteno 1773 krát)

mistr

• Návštěvník
Problém s lištami v programech
« kdy: 14 Května 2008, 19:26:21 »
Dobrý den,
Stáhl jsem si toto téma http://www.gnome-look.org/content/show.php/Complete+Green+Theme+pack?content=66491 Vše šlo v pohodě, akorát to má pár much.

1) Lišty voleb jako např. v mozzile File, Edit, View apd. se obarvila do zelena...to se mi nelíbí...dá se to nějak zrušit?

2)Když se načítá Login Window a pak uživatel tak občas přeblikne obrazovka do oranžova. Docela to ruší když člověk má systém do zelena. Dá  se nějak zmenit barva?
Tak tu barvu jsem vyřešil ale u těch lišet nevim.

Ještě doplním, že mam ubuntu 8.04.

Děkuji
« Poslední změna: 14 Května 2008, 19:34:11 od mistr »
IBM/Lenovo N200
Intel dualcore 1.4Ghz
2048MB DDRII SATA 120GB Intel x3100 Ubuntu 8.04

ubuntu luky

• Host
Re: Problém s lištami v programech
« Odpověď #1 kdy: 15 Května 2008, 03:17:50 »
leda zkus pravym tlacitkem na plochu a dat zmenit pozadi plochy, pak vyberes motivsy, pak vyberes ten tvuj motiv a das upravit tlacitko tim ho zacnes upravovat a zkus vybrat jiny ovladaci prvky. tim nebudes mit asi to menicko zeleny jak se ti to nelibi. uvidis no

timhle se da vytvorit docela dobrej klon.. treba titulkovy okno z jednoho motivu, ovladaci prvky z jinyho motivu atd, navic se ti to pak ulozi jako "vlastni" motiv

mistr

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Května 2008, 16:50:37 »
tjn to jde ale pak mam problém zase z barvou panelů, který se obarvěj do šeda
IBM/Lenovo N200
Intel dualcore 1.4Ghz
2048MB DDRII SATA 120GB Intel x3100 Ubuntu 8.04

fermata

• Aktivní člen
  • *
  • skill: write in C
« Odpověď #3 kdy: 15 Května 2008, 17:48:47 »
farbu panelu si nastavis mimo motivu, len po kliknuti pravym tlacitkom na panel...teda aspon mne to tak funguje...
"A weak coder becomes a strong coder by reading code and writing code - every day, for fun."

Fujitsu Siemens V5505, Intel Core 2 Duo, 1 GB RAM, Intel X3100, Debian Sid/Squeeze LXDE + Ubuntu Intrepid Ibex

ubuntu luky

• Host
« Odpověď #4 kdy: 15 Května 2008, 21:41:05 »
tak pak leda si pohrat primo s konfigurakem toho motivu, nejdriv si ho zalohuj a pak upravuj treba tam neco jako polozka menu a  jejich barva najdes. konfigurak se jmenuje gtkrc a najdes ho ve slozce toho motivu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.