no já jsem zjistil, že mám obecně problém, se čtením vypalených cd..dám příklad..kámoš někde vypálí cd s fotkama a já ho nepřečtu napíše to že disk je prázdný, mno a to samé bylo, když jsem chtěl vypálit iso HH.. prostě to ani tu vypalovačku nenašlo...tak já nevím kde je chybka...ale to co jsi psal jsem zkoušel,ale nic
Také to vidím na problém s CD mechanikou, když korektně vypálené CD se ukáže jako prázdné, natož tak když PC vůbec "nevidí" vypalovačku.
Jinak jaký typ a značku CD mechaniky máte?
Jestli je nějaký test na stav CD mechaniky, to nevím, ale mně při problémech s CD mechanikou (TEAC-DW-28E (IDE), za 6 let používání "odešla") pomohlo jedině vyndat šuplík s CD mechanikou a zkusit ho dát do jiného počítače, a tam z mechaniky zkusit nabootovat nějaké liveCD s Linuxem (třeba SuSE anebo Slax) plus přenastavit v BIOSu toho stroje bootování, aby šlo nabootovat z CD.
Pokud bude CD mechanika načítat liveCD selektivně, tedy jen určitá data z liveCD, a "livko" nedokáže spustit bez problémů konkrétní live distribuci, pak je zřejmě problém v CD mechanice ...