Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Fruity Loops a sony vegas pod Linuxom  (Přečteno 3144 krát)

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
Fruity Loops a sony vegas pod Linuxom
« kdy: 14 Července 2006, 13:09:57 »
Neviem, mate nejake skusenosti s rozbehanim FL a Sony Vegas. Nie, nemozem mat linuxove alternativi, pretoze vsetky moje skladby mam zalohovane vo formate tichto programov.
Bola by emulacia cez VM Ware dost rychla na pracu s hudbou. Iba koli timto programom stale pouzivam wokna...
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

LPK

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #1 kdy: 14 Července 2006, 13:47:15 »
no kdysi jsem to skousel pod 5.10 s Vegasem a vse fungovalo normalne, akorad tam byl nejakej problem s kodekama, ale to jsem taky nejak vyresil - nevim jak, to uz si ted nepamatuju - jak to bude v Dapperovi to netusim, protoze me wine pod Dapperem blbne i s vecma co v 5.10 fungovali.
tradiční bordel + Nvidia :-)

Luke

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 15 Července 2006, 01:04:15 »
tady by mohli odbornici napsat, jake ma jadro predpoklady k nizkolatencni praci se zvukovkou...to by me fakt zajimalo...v tom totiz bude jadro pudla
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Daniel Felix Hrouzek

• Návštěvník
    • http://moznosti.cz
« Odpověď #3 kdy: 15 Července 2006, 08:40:11 »
Citace: Luke
tady by mohli odbornici napsat, jake ma jadro predpoklady k nizkolatencni praci se zvukovkou...to by me fakt zajimalo...v tom totiz bude jadro pudla
rozhodně nejsem odborník :-), ale normální jádro asi žádný takový předpoklady moc nemá. pokud se ale nepletu, tak jsem někde viděl speciální "multimedální" jádro, který se snažilo problémy s latencí (všeobecně) nějak řešit. zapátrejte.

dIGIMURDER

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 24 Července 2006, 12:12:10 »
Co tak crossover office? ja by som to i kupil kebyze sa to u nas da dostat a nerobi to problemy...
Majte na pamati tri postatne veci. Su to tieto dve: Neklamat!

------------------------------------------------- to admin : pridaj medzi IM i SIP protokol ;) sip:digimurder@ekiga.net

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.