Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chyba Debian OpenSSL (iDnes)  (Přečteno 8508 krát)

Jari

• Aktivní člen
  • *
  • skill: newbie
    • ...pro radost :)
Re: Chyba Debian OpenSSL (iDnes)
« Odpověď #25 kdy: 26 Května 2008, 19:36:18 »
Hulan sa uz tiez vyjadril, toto on potreboval :D
Já se tam doklikl nechtěně  >:( a doufám, že se mi nic takového zase dlouho nestane!
Ubuntu HH na Acer TravelMate 4102WLMi (bez Windows || nefunguje infrared, ale ani jsem se o to nepokoušel, jinak v cajku)
Ubuntu LL na Dell  LATITUDE | D 510 (bez Windows || vše funguje rovnou)
 malý blog pro radost :)

menganito

• Závislák
« Odpověď #26 kdy: 26 Května 2008, 20:05:03 »
OMG, taký flame som nečakal :D

Že to je stará chyba som nevedel, rss síce odoberám aj od rootovcov ale len zbežne ho pozerám,  na na idnes sa pozerám viac :-[

A že vypukol flame ma mrzí, netušil som že sa to tak zvrhne :(

emil54

• Host
« Odpověď #27 kdy: 26 Května 2008, 20:15:01 »
napriklad hulan placa na svym webu neco o 30 000 kombinaci hesla a prolomeni SSH a pritom zamerne zatajuje informaci ze kazdej admin si nastavi server tak aby sel spravovat jen z urcity ip nebo tam ma blokovani spatnych pokusu.
Jo, ale smutny je, ze mu to spoustu inteligentnich lidi zere. Vcera mi psal vydesenej kamarad, ze jestli mam servery na Ubuntu nebo Debianu, tak jsem teda urcite pekne v p*deli... ze to cet u H. na blogu  ;D
A nejhorsi je, ze i kdyz si pak precetl nekolik clanku na tohle tema ze serioznich zahranicnich zdroju, stejne uz v nem zustal pocit, ze ta bezpecnost linuxu ala debian neni nic moc.

Moznosti, jak zneprustrelnit server je hodne. Na primitivy treba staci jenom smejknout SSHcko ta jinej port (coz ale s timhe problemem nesouvisi - to jenom abys mne zas nepeskoval  ;))

emil54

• Host
« Odpověď #28 kdy: 26 Května 2008, 20:22:08 »
A že vypukol flame ma mrzí, netušil som že sa to tak zvrhne :(
Proc hned flame? Jenom si tak blabolime, to se snaad v Obecny diskusi muze, ne?  ;D

ubuntu luky

• Host
« Odpověď #29 kdy: 26 Května 2008, 20:40:57 »
Moznosti, jak zneprustrelnit server je hodne. Na primitivy treba staci jenom smejknout SSHcko ta jinej port (coz ale s timhe problemem nesouvisi - to jenom abys mne zas nepeskoval  ;))

no ja se omlouvam jestli sem pusobil nak spatne mozna sem se trochu vic do toho zazral  :) kazdopadne vecna diskuze neni na skodu kdyz to tema chyba v openssl nekdo otevre tak si aspon neco precte treba .

emil54

• Host
« Odpověď #30 kdy: 26 Května 2008, 21:05:06 »
no ja se omlouvam jestli sem pusobil nak spatne mozna sem se trochu vic do toho zazral  :)
To si tak neber, ja zese obcas rychleji pisu, nez premejslim - to mam od svoji drahy polovicky, ta takhle mluvi  ;D

ubuntu luky

• Host
« Odpověď #31 kdy: 26 Května 2008, 21:08:34 »
ja taky :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.