Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problém s přehráváním videa [vyřešeno]  (Přečteno 1798 krát)

konyk87

• Návštěvník
Problém s přehráváním videa [vyřešeno]
« kdy: 26 Května 2008, 21:20:49 »
dobry vecer vospolok :)
mam dost specificky problem, s ktorym sa nestretol zatial ziadny z ludi, ktorych som sa pytal...dufam, ze sa tu najde niekto kto mi da odpoved na moju otazku...

skusim opisat moj problem:
ked hocijake otvorim video v akomkolvek prehravaci zvuk ide normalne, ale namiesto obrazu sa mi ukazuju len zvisle ciary (farba ciar zavisi pravdepodobne od obrazu, ktory by sa mal zobrazovat)...ked vsak toto video necham otvorene a spustim to iste video znova, tak ide vsetko ako ma a mozem aj ten prvy prehravac vypnut...
ked je v playliste viac poloziek a prepnem na nejaku inu zas mi nabehne ta prva situacia (s tymi ciarami)...ked sa vsak video spusti plynule (po skonceni prehravania predchadzajuceho, bez mojho zasahu) tak sa nic nezmeni...

mam Ubuntu 7.10 (Gutsy), skusal som prehravace Totem, VLC a MPlayer - pri vsetkym bol vysledok rovnaky...

myslim, ze kodeky mozme vylucit kedze to robi aj VLC...takze jediny zadrhel, ktory ma napada je, ze pri instalacii som bol nuteny pouzit parameter noacpi resp acpi=off (uz si nespominam ktory)...

vopred dakujem za kazdu snahu pomoct :)
« Poslední změna: 27 Května 2008, 15:07:13 od Pavel Půlpán »

Petr Merlin Vaněček

• Moderátor
  • Závislák
    • Lomítkáři
Re: problem s prehravanim videa
« Odpověď #1 kdy: 27 Května 2008, 08:30:33 »
Zkuste použít jiný modul vykreslování - např. OpenGL, ve VLC je to v Nastavení -> Nastavení -> Video -> Output modules -> zaškrtnout "Pokročilá nastavení" -> změnit Video output module z default právě na OpenGL
Stiskni CTRL + W ...
80% mozku tvoří kapalina ... u některých brzdová

konyk87

• Návštěvník
Re: problem s prehravanim videa
« Odpověď #2 kdy: 27 Května 2008, 15:05:13 »
to bol ten problem :) dakujem za pomoc

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.