a proč pro cvoky? sežere vám používání toho denního buildy rybičky v akváriu, nebo co?
tak jsem úspěšně naunstaloval edgy eft a tady je jedno .png http://members.chello.cz/vodo/Linux/edgy1.png
vlevo doje je 2.6.15 kernel z 6.06 ale nahoře je zase 2.6.17-5, což je aktuální edgy, jakpak je to možné?
Jsem se chtěl zeptat, jestli vám u Knot1 1 funguje nastavení sítě přes systém-sítě2 šlo správně instalovat, protože mi při dělení disku chtělo můj 120GB dělit jako 160GB :-/
Prosím administrátora o založení fóra pro Edgy Eft.
Nevite nekdo, co se stalo RealPlayerem? Na Wiki Ubuntu jsem se docetl, ze by jej chteli dat do repozitaru Edgy ve verzi 10, ale nakonec tam neni ani starsi veze. Jsou snad nejake problemy s licenci?
Citace: PitrisNevite nekdo, co se stalo RealPlayerem? Na Wiki Ubuntu jsem se docetl, ze by jej chteli dat do repozitaru Edgy ve verzi 10, ale nakonec tam neni ani starsi veze. Jsou snad nejake problemy s licenci?Kde jste se to dočetl? Některé části wiki jsou pouze úložištěm myšlenek a nápadů pro plánování a nikoliv závazné sliby...
License does not allow it to be redistributed. It is available in the commercial repository instead
Kdyz je to tam napsane -> CitaceLicense does not allow it to be redistributed. It is available in the commercial repository insteada v komrecnim repositari je.