Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Změna tématu v KDE  (Přečteno 1660 krát)

Pantáta

• Návštěvník
Změna tématu v KDE
« kdy: 04 Června 2008, 11:09:54 »
Jdou vám v Kubuntu doinstalovat nové motivy vzhledu? Včera jsem nainstaloval Kubuntu (předtím jsem používal ubuntu) a nějak mi to nefunguje. Nové téma přidávám přes KControl - Theme Manager - Instalovat nový motiv. Stažený motiv se na první pohled uloží do seznamu motivů, které jsou k dispozici, ale když dám použít, žádná změna nenastane, nic se neděje. Zkoušel jsem to asi se šesti různými motivy, takže myslím, že chyba nebude v motivu, ale někde v KDE, popř. mezi židlí a klávesnicí.

A ještě jedna věc: Chci používat dva panely, přídám tedy druhou lištu, ale když na ní poklepu právým tlačítkem a dám nastavit, tak stále nastavuji lištu spodní a nemohu přijít, kde nastavím parametery (velikost, barvu) té horní. Ví někdo?

Předem děkuji za rady.

Neo

• Aktivní člen
  • *
Re: Změna tématu v KDE
« Odpověď #1 kdy: 05 Června 2008, 14:51:37 »
Jen drobná poznámka k těm panelům.
Zkoušel jsem jak se to cová u mě a máš pravdu. Když přidám nový panel a kliknu pravým tlačítkem na tom novém panelu tak nastavení stejně funguje pro ten panel původní.
Do toho nového panelu jdou přidávata aplety a aplikace, ale měnit šířku, průhlednost asi nejde. Nebo poradí někdo zkušenější?
Ubuntu 17.04.

Honzin

• Stálý člen
  • **
Re: Změna tématu v KDE
« Odpověď #2 kdy: 05 Června 2008, 15:05:57 »
s tou změnou velikostí a průhlednosti. je to chyba. musíš restartovat Xka. Pak se objeví v nastavení i ten přidaný panel... (odhlásit se a v menu "restartovat x-server")

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.