Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problem s ATI X1250  (Přečteno 1777 krát)

nowitch

• Návštěvník
problem s ATI X1250
« kdy: 04 Června 2008, 17:42:03 »
Chtel bych se zeptat,zda nekdo nevi,cim by mohlo byt,ze mi pri sledovani videa ci pri spusteni programu glxgears blika obraz. Navic video neni uplne ostre. Zkousel jsem ruzne navody,jak nainstalovat nejnovejsi ovladace na tuto grafickou kartu,ale vzdy skoncim s errorem v nekterem z popisovanych kroku na instalaci.
Zkousel jsem i navod ze stranek wiki.cchtml.com,ruzne dalsi pokusy z webu,ale proad nic.
Bohuzel stranka wiki.cchtml.com momentalne nefunguje a ja si postup nepamatuju,abych se hodil chybovou hlasku,kterou mi to haze.
Pro upresneni mam notebook HP compaq 6715s, Ubuntu 8.04 HH.
Nema s tim nekdo zkusenosti nebo nevi,jak na to? Uz jsem docela bezradny,protoze zadny z tech navodu na ebu mi nefunguje a tady na foru jsem to tez nenasel a sam si orpavdu pomoct nedokazu,protoze jsem ohledne linuxu zacatecnik. Predem diky.
« Poslední změna: 04 Června 2008, 17:50:56 od nowitch »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: problem s ATI X1250
« Odpověď #1 kdy: 04 Června 2008, 21:06:01 »
Klik pravym na plochu-zmenit pozadie plochy-vizualne efekty a tam zvol ziadne. Toto blikanie sposobuje zapnuty compiz(efekty).
Pripadne vyskusaj nieco z tohoto

http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=19038.0
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

nowitch

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 04 Června 2008, 22:07:56 »
super,tak blikani opravdu zmizelo,ale porad mam problem s videem. Porad je nejake rozostrene jakoby z kosticek. Moc tomu nerozumim,takze nevim jak jinak to popsat.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 05 Června 2008, 10:13:50 »
V com to prehravas? V prehravaci skus nastavit iny ovladac(driver).
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.