Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: plugin do Nautilusu aby uměl pracovat v síti  (Přečteno 1787 krát)

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
plugin do Nautilusu aby uměl pracovat v síti
« kdy: 08 Června 2008, 20:59:20 »
Nainstaloval jsem si geubuntu http://opengeu.intilinux.com/Screens.html a vše funguje překvapivě dokonale a sladěně a jelikož před tím jsem používal Ubuntu s pracovní prostředím E17 tak my vadilo že si moc nerozuměli ale tady funguje vše super a RYCHLE  ;D

Teď k mému problému, jelikož výchozí správce se používá Thunar a já občas potřebuji Nautilus hlavně v práci v síti FTP,SMB a SSH tak jsem si nainstaloval Nautilus a všechny možné i nemožné pluginy ale nemohu najít to co má nastarost síťové věci.

Jenak doporučuji zkusit liveCD ze stránek opengeu a uvidíte že liveCD je skoro rychlejší než plnohodnotně nainstalovaný klasický Ubuntu  ;) Pak si představte jak je rychlý až ho nainstalujete   :D  prostředí E17 je fakt sexy  :-*
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Re: plugin do Nautilusu aby uměl pracovat v síti
« Odpověď #1 kdy: 08 Června 2008, 22:07:25 »
Taková reklama, že se nestydíš... (mimochodem OpenGEU je opravdu děsně fajn :)).

Na sambu by měl být balík nautilus-share, ale ftp a ssh by mělo jít "samo", takže spíš zkusit pohledat jestli to není zakázáno někde v nastaveních...

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re: plugin do Nautilusu aby uměl pracovat v síti
« Odpověď #2 kdy: 08 Června 2008, 22:33:55 »
bohužel nejde to. Ještě udělám více pokusů a až na to příjdu tak dám vědět.

Já nevím jestli to je reklama ale je to vlastně Ubuntu s jiným grafickým prostředím  ;)
No asi je to reklama ale v dobrym.  :P

Každopádně to není prostředí vhodný pro začátečníky.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.