Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Opera 9.5 nefunguje  (Přečteno 2142 krát)

MOJE JMÉNO

• Návštěvník
  • PROČ NEVYZKOUŠET CO JEŠTĚ NEZNÁM ?!
Opera 9.5 nefunguje
« kdy: 18 Června 2008, 21:09:41 »
Na začátku upozorňuji, že se v xubuntu 8.04 orientuji pouze 2 týdny - a nejsem žádnej machr. Zatím mi funguje vše co potřebuji bez jakéhokoliv použití terminálu. Stáhnul jsem si z oficiálních stránek novinku OPERU 9.5 na vyzkoušení. Měl jsem ve voknech starší verzi, která mi vyhovovala. Vše je jak má být, až na malý problém. Opera se tváří skvěle, ale nenačte jakoukoliv stránku s ohlášením chyby : CHYBA. V nastavení ani připojení si myslím, že chyba není a nevím co jiného upravit (FF3 funguje OK). Za radu předem díky. A znovu upozorňuji ! Nechoďte na mě s příliš odbornými odpověďmi - tyto rozhodně nepochopím.... Pokud to bude nad mé síly - pošlu to pryč (i když na tím přemýšlím - vlastně ani nevím jak...  :o)
DAVID

Miki22

• Aktivní člen
  • *
Re: Opera 9.5 nefunguje
« Odpověď #1 kdy: 18 Června 2008, 21:20:11 »
Chcelo by to aku chybu to hadze.
Nemas nahodou nastavenu Operu pracovat bez pripojenia.
Subor->Pracovat bez pripojenia
HP nx7300; Intel C2D T5500; 2GB RAM; Intel i945                      
PC AMD Athlon 2500+; 2GB RAM; nForce2; GeForce FX5700

MOJE JMÉNO

• Návštěvník
  • PROČ NEVYZKOUŠET CO JEŠTĚ NEZNÁM ?!
« Odpověď #2 kdy: 19 Června 2008, 21:49:02 »
Díky za reakci. Offline není nastaveno, zkoušel jsem i přeinstalovat na jiné verze (I386, FTP, HTTP) a nic...  :(  Hláška je tato :

"Chyba!
Nelze se připojit ke vzdálenému serveru
Pokoušíte se přistoupit na adresu http://www.centrum.cz/, která je nedostupná. Zkontrolujte, zda je adresa zadána správně, a pak zkuste stránku načíst znovu.
Ověřte, je-li Vaše připojení k Internetu aktivní. Zkontrolujte, pracují-li ostatní internetové aplikace (pokud ne, zřejmě jde o problém nesouvisející s Operou)."

Ostatní připojení je OK !
DAVID

Miki22

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 19 Června 2008, 22:07:06 »
To je zaujimave.. presne tuto chybu mi pise ked nemam net, alebo mam nastavene OFFline..
HP nx7300; Intel C2D T5500; 2GB RAM; Intel i945                      
PC AMD Athlon 2500+; 2GB RAM; nForce2; GeForce FX5700

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.