Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Adobe Flash Player  (Přečteno 2863 krát)

kachna

• Návštěvník
Adobe Flash Player
« kdy: 22 Června 2008, 18:37:58 »
Ahoj.Jsem uplnej lajk a ani sama nevim co tu presne delam,ale potrebovala bych poradit.Otec se se mnou nebavi,ale predtim nez se prestal bavit mi nainstaloval asi nove verze Opery a FireFoxu.Problem je v tom ze nemam stahnuty Adobe Flash Player a potrebovala bych tady od nekoho pomoct jak na to a aby mel se mnou to strpeni a napsal to jako pro uuuuuplneho blbecka(takze abych to zvladla i ja).Mám Ubuntu,tak kdyby mi nekdo prosim poradil jak to nainstalovat a rozjed, budu mu moc vdecna.Dekuju ;)
« Poslední změna: 22 Června 2008, 18:45:12 od kachna »

premet

• Host
Re: Adobe Flash Player
« Odpověď #1 kdy: 22 Června 2008, 18:45:19 »
Můžeš si otevřít Synaptic a tam si dát vyhledat "flash" jinak balík se jmenuje myslím flashplugin-nonfree a nebo jej můžeš nainstalovat příkazem
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install flashplugin-nonfree pokud ti ho nenajde tak si ješte musíš přidat zdroj Medibuntu -> návod je tady http://wiki.ubuntu.cz/P%C5%99id%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD%20zdroj%C5%AF pak si dáš už jen
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get update a můžeš použít jezden z výše zminovaných postupů.

Fracty

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #2 kdy: 22 Června 2008, 18:46:53 »
pokud máš firefox který je normálně v ubuntu, tak by mělo stačit načíst stránku s flashem a doplněk (pro ubuntu a firefox ) UbuFox by měl flash sám od sebe nainstalovat. Neměl by s tím být žádný problém.

http://wiki.ubuntu.cz/Vyhrazené formáty/Flash

jinak tady je něco o flash...ale raději naštiv třeba youtube ve firefoxu, flash by se měl normálně nainstalovat, pokud doplněk ubufox běží.

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #3 kdy: 22 Června 2008, 18:47:20 »
klikni na pridat/odstranit - tam nahore zaskrtni vsechny dostupne aplikace - nalevo tukni ostatni - vyber ubuntu restricted extras a nainstaluj
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

inuendo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #4 kdy: 23 Června 2008, 22:20:29 »
...já osobně používám operu a nejjednodušší pro mne bylo stáhnout si "beta verzi"-sice je v aj,ale vše funguje jak má,teď je snad aktuální verze 9.5 přímo prp linux www.opera.com/

Stiefell

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 07 Ledna 2010, 01:41:34 »
Ahojte,

mám takej menší problém, nainstaloval jsem nejnovější Ubuntu 9.10, a nejde mi žádným způsobem nainstalovat flash, když spustím script "flashplayer-installer" tak jen problikne terminál, když stáhnu z Adobe přímo balíček, tak mi napíše "Error: Chybná architektura "i386"" a když se to snažím nainstalovat ručně "sudo apt-get install flash-nonfree" tak to píše že se již "dpkg" používá. Nevíte někdo co s tím? Díky moc...

EDIT: Po restartu mi nejde žádná aplikace nainstalovat, vypíše to chybu "dpkg was interrupted, you must manually run 'sudo dpkg --configure -a' to correct the problem."...
//EDIT: Proboha, tak právě jsem zjistil že mi skoro nic nefunguje, co se sakra stalo, u všeho se vypíše nějaká chyba, je jich plno...
« Poslední změna: 07 Ledna 2010, 01:50:51 od Stiefell »

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #6 kdy: 07 Ledna 2010, 08:28:10 »
vsak reseni ti to nabizi uz v tom editu. Teda otevri terminal a zkopiruj tam to sudo dpkg --configure -a , zadej heslo a enter. kdyz to probehne, tak jeste zadej sudo apt-get update.
Pak se jeste podivej do system-sprava-zdroje softwaru a koukni, jestli mas zaskrtle zdroje treti strany - tohle udelej jako prvni!!!
« Poslední změna: 07 Ledna 2010, 08:31:45 od hase »
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Stiefell

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 08 Ledna 2010, 12:16:40 »
vsak reseni ti to nabizi uz v tom editu. Teda otevri terminal a zkopiruj tam to sudo dpkg --configure -a , zadej heslo a enter. kdyz to probehne, tak jeste zadej sudo apt-get update.
Pak se jeste podivej do system-sprava-zdroje softwaru a koukni, jestli mas zaskrtle zdroje treti strany - tohle udelej jako prvni!!!

Jo, to jsem právě že včera zkoušel a napsalo to opět nějakou chybu, dnes jsem to teda zkoušel znova a fachá to, takže díky moc ;-).

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.