Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak vše vrátit do stavu po instalaci?  (Přečteno 1262 krát)

Qace

• Návštěvník
Jak vše vrátit do stavu po instalaci?
« kdy: 25 Června 2008, 21:31:08 »
Nějak jsem si hrál s tím ubuntu, zkoušel všechno možný, no ale teĎ mi vůbec nic nefunguje, žádnej dock, nefunguje mi ani Emerald, prostě nic, jak lze vše vrátit do původního stavu?

karel kudrna

• Stálý člen
  • **
  • skill :: googllama
Re: Jak vše vrátit do stavu po instalaci?
« Odpověď #1 kdy: 25 Června 2008, 21:50:14 »
pokud tam nemáš data, doporučuju reinstal. kdybys věděl, jaký experimenty jsi prováděl, možná by to šlo léčit...chápu Tě, popiš co jsi zkoušel a uvidíme...
prostý user
...selským rozumem...

Qace

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Června 2008, 22:03:54 »
Zkoušel jsem instalaci, všech možných aplikací (ne, přes Synaptic) instalování různých prostředí a různý další zlozvyky z Vist. Nejlepší bude asi reinstal, páč nemám rád pocit, když nevim, co kde mám a hlavně proč. :) Díky za radu

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 25 Června 2008, 22:05:09 »
Ak sa rozhodnes pre reinstalaciu tak si zalohuj svoj domovsky adresar. Po instalacii nim nahrad ten novy a tym si zachovas nastavenie vzhladu, programov, list a pod..
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Kenji

• Aktivní člen
  • *
    • Ifrit
« Odpověď #4 kdy: 25 Června 2008, 22:11:13 »
Taky jsem včera přeinstalovával Debian abych hned polovinu systému dobabral testováním různých desktopových prostředí a dalších blbostí :D Nakonec jsem to dnes vyřešil reinstalací poloviny balíků, závislostí té sdílené knihovny, se kterou byl problém.
*´¨)
¸.·´¸.·´¨)
(¸.·´ (¸.·*´`*·>>>

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.