Děkuji Michale

Tak jsem konečně přišel z práce. Podařilo se mi odemknout ten adresář a už to funguje. Jen ty databáze jsem musel dumpnout z live stránek.
Konečně se s tím dá trochu pracovat. Jak se v tom furt hrabu, tak mi nepřišlo, že by lidi, co používají stejný systém, nevěděli o čem mluvím - pardon

S Linuxem to zkouším druhý měsíc a je to porod. Už u něj zůstanu, když tomu nějak pomalu začínám rozumět, ale pro běžné uživatele to pořád ještě bohužel není

TV tuner jsem instaloval týden, na myš s pár tlačítky navíc jsem si ještě netroufnul... Fandím lidem, kteří tomu věnují čas, aby to všechno fungovalo. Dojem mi trochu kazí někteří "hardcore" odborníci, kteří nějak zapomínají, že je to pro lidi (ne každý je IT odborník a ne každý je ochotný věnovat půl roku volného času na instalaci a ladění...)
Ještě pár drobností, kterým nerozumím: stránky na "localhostu" mi jedou jen když jsem připojený k internetu... přitom všechny cesty a odkazy směřují do složek na mém PC??? Může to být něco uvniř databáze, třeba že by tomu vadilo, že je to dump live webu? A ještě mi administrace hlásí že mám přepnout "register_globals" na OFF... V kterém souboru bych to mohl najít?
No je toho hodně - když já bych tak potřeboval aspoň týden mít k ruce nějakého odborníka a něčemu se přiučit

Díky za cokoliv
Tom