Smazal jsem tuto složku a systém nenaběhne jak prosím postupovat. Celý jsem to způsobil svojí blbostí a jsem si toho vědom. Jde to zachránit?
Citace: koFolik 26 Června 2008, 23:32:10Smazal jsem tuto složku a systém nenaběhne jak prosím postupovat. Celý jsem to způsobil svojí blbostí a jsem si toho vědom. Jde to zachránit?Co zkopcit obsah te slozky z live cd do nainstalovaneho systemu v live cd?? Jako root pochopitelne, ze...
Citace: Pepe999 27 Června 2008, 00:07:29Citace: koFolik 26 Června 2008, 23:32:10Smazal jsem tuto složku a systém nenaběhne jak prosím postupovat. Celý jsem to způsobil svojí blbostí a jsem si toho vědom. Jde to zachránit?Co zkopcit obsah te slozky z live cd do nainstalovaneho systemu v live cd?? Jako root pochopitelne, ze... Kdyz dam v liveku gksudo nautilus tak mi nenajde ten disk kam bych to potreboval zkopirovat. Prosim o radu jak to tak nakopirovat.
Citace: koFolik 27 Června 2008, 21:02:52Citace: Pepe999 27 Června 2008, 00:07:29Citace: koFolik 26 Června 2008, 23:32:10Smazal jsem tuto složku a systém nenaběhne jak prosím postupovat. Celý jsem to způsobil svojí blbostí a jsem si toho vědom. Jde to zachránit?Co zkopcit obsah te slozky z live cd do nainstalovaneho systemu v live cd?? Jako root pochopitelne, ze... Kdyz dam v liveku gksudo nautilus tak mi nenajde ten disk kam bych to potreboval zkopirovat. Prosim o radu jak to tak nakopirovat.Udelej to klasicky. Nabootuj do live cd, hned si udelej root ucet. Nainstaluj si Gnome commander a pak si ho jako root spust v terminalu(gnome-commander). Tim se otevre spravcovskej GC a tam muzes klasicky ten adresar zkopirovat.. Jde to udelat na vic zpusobu, ale tohle je nejjednodussi. Ja v Nautilu nedelam vubec nic, vse resim pres GC, jsem zvyklej z widli na TC..
OK tak abych v tom měl jasno než začnu bootovat. nainstaluju gnome-commander potom v terminálu gksudo gnome-commander a tam se mi snad obejví ten disk překopíru tu složku a budu doufat, že se tím vše spraví?
Povedlo se už jsem zase ve svém systému nainstaloval jsem krusader potom v terminálu gksudo krusader překopíroval a bylo. Moc jsem v to nedoufal, ale je to zase ok, příště si dám pozor než něco smažu.