Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ati mr 9700 a HH  (Přečteno 2200 krát)

jaakob

• Návštěvník
Ati mr 9700 a HH
« kdy: 30 Června 2008, 16:28:10 »
Ahoj, mam ati mr 9700. Dokud jsem bezel na xp-ckach, tak bezelo vsechno jak melo. Ve chvili, kdy jsem presel na HH mi byl po instalaci nabidnut nesvobodny ovladac, ktery jsem nainstaloval.
Od zacatku mam vsak problem s hranim s 3D prostredim jak linuxovych, tak woknovych pod wine. Pres monitor mi behaji cary, jak v ruske televizi, proste hruza. Boli z toho oci a vubec. Mohl by jste mi s tim nekdo poradit? Jinak jsem s HH naprosto spokojeny, ale obcas si rad i neco zahraju... :-[

col_boggy

• Host
Re: Ati mr 9700 a HH
« Odpověď #1 kdy: 30 Června 2008, 17:06:47 »
čáry se už tu někde řešily. vypnáš si u hraní CF?

jaakob

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Června 2008, 17:57:52 »
ehm... ja vim jsem lama, ale co by se melo schovavat pod zkratkou CF, kazdopadne nic nevypinam. A navic jestli si dobre vzpominam delato jen u nekterych veci... treba u alienarena a openarena to nedelalo,  ale u supertuxcart jo.
no a pres wine jsem zkousel akorat wolf. enemy teritory a tam to taky delalo.

luisah

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 30 Června 2008, 20:13:56 »
CF = compiz fusion (efekty)
CF v kombinaci s ATI a 3D hrami dělá trochu problém.
Vypnutí -> Systém - Volby - Vzhled - Efekty vzhledu - žádné.

col_boggy

• Host
« Odpověď #4 kdy: 01 Července 2008, 12:19:00 »
sorry :)
no, on je vůbec CF už sám o sobě tak trochu problém :D kdo ho má zapnutého, je to v podstatě totéž, jako celý den hrát 3D hru... btw., já jsem před pár dny sehnal jednu z ATi karet řady HD a po tom, co mi na winech chcíplo 50% všech programů využívající graf. akceleraci (reinstall taky nepomohl), tak se fakt nemíním pokoušet dát dohromady něco podobného na ubuntu  :-\ fakt je, že ati 9700, kterou jsem před tím měl, je jedna z mála, o kterých vím, že běží bez sebemenších potíží. tak že by to u tebe byl nějaký defekt na hardwaru?

jaakob

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 04 Července 2008, 00:05:01 »
 ;D sem mel efekty naplno  ;D no mozna me to mohlo napadnout
ted efekty na nulu a vse bezi jak ma (reda az na audio pac sem predelaval alsu na pulseaudio a nejak sem to zatim nedotahl dokonce. No a taky na pidgina, ale to je tema do jine kategorie
Takze moc dik

luisah

• Závislák
« Odpověď #6 kdy: 04 Července 2008, 11:38:43 »
Pokud myslíš u Pidginu problémy s icq - dej si vyhledat pidgin a icq a najdeš dva theardy, kde se problémy řeší a vyřešili.

EDIT: Tak už to možná nebude potřeba, právě se mě zobrazili aktualizace a to včetně aktualizace samotného Pidgina. :)
« Poslední změna: 04 Července 2008, 12:08:06 od luisah »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.