V kaffeine je to na 2 mistech: Z hlavni nabidky Soubor / Sitove vysilani se mi zadny paket do site vyslat nepodarilo. Ale kdyz jdu z nabidky DVB / Sitove vysilani, tak se mi zobrazi nalevo seznam programu, sipeckou vpravo vybrane presunu na pravou stranu a kdyz dam OK, vidim na routeru, ze nejake pakety tam litaji. Bohuzel jsem neprisel na to, co zadat do VCL (pod Windows), aby to prijimal.
Zajimave, ze se pri tom muzu i divat na nejaky dalsi program z daneho paketu (mam jen jeden receiver), ale kdyz se streamuji 4 programy, uz mi nestiha CPU. Neprijemne je, ze pri dalsim vyvolani nabidky DVB / Sitove vysilani mi nezobrazi, ktere programy se prave streamuji, ale musim si to pamatovat a vsechny zaraditt znovu.
Pouzivam tu vyvojovou verzi Kaffeine upravenou pro zobrazeni nabidky dekodovaci karty (CAM menu - ted se divam na kaffeine.kde.org, ze uz by to melo byt venku i oficialne) a pro soucasne streamovani vice kodovanych programu bylo potreba zvysit pocet soucasneho pouziti karty. Nemam card-server, jen tu ctecku, co je soucasti TT S2-3200.