Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine + Programy  (Přečteno 1303 krát)

dzooky

• Aktivní člen
  • *
Wine + Programy
« kdy: 08 Července 2008, 11:21:19 »
Ludia mam na vas taku otazku.
Tiez pouzivam wine na spustanie win apps ale pri niektorych mi to blbne
Presnejsie najviac problemov mi robi jeden soft co najviac pouzivam a je to Tag&Rename.
Po minimalizovani sa skryje a uz ho znova neviem obnovit.
Nikde v lyste ho nemam :(

Robim to tak ze killnem aplikaciu a spustim znova a nabuduce sa snazim neminimalizovat ju.
Problem je tiez ze ked sa chcem dostat k okne tejto aplikacie musim vsetko minimalizovat lebo cez Ctrl+Tab ju neviem najst.

DiKZ

premet

• Host
Re: Wine + Programy
« Odpověď #1 kdy: 08 Července 2008, 11:27:06 »
Ona né každá aplikace přes Wine jede uplně na stoprocent, ale můžeš si vždycky ten program otevřít na druhé ploše a na té první dělat zbytek. Pak nemusíš ten program minimalizovat a jen se přepínat na plochu.

menganito

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 08 Července 2008, 12:41:56 »
Namiesto tag&rename skús natívny EasyTag, je v repozitári.

dzooky

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 08 Července 2008, 13:33:20 »
2 Premet: No presne tak som to robil
Ale je takych programov viac bud sa v lyste nezobrazia alebo zobrazia ale po kliknuti na nu sa uz neotvoria. Cize je to dost sucks.

2 menganito: Skusal som programov viac ale ani jeden neni 100%nou nahradou Tag&Rename
A keby som chcel robit to co potrebujem. Musim na to pouzit viac softov. Takze radsej takto. A intuitivnosti programov sa neda hovorit. Preto sa vo vacsine snazim pouzivat win (mozno zo zvyklosti)

Kedze som len "zaciatocnik" v linuxe a presiel som na neho len pred nedavnom som migroval a toto mi najviac vadi ze tych 100% ekvivalentov win programov je malo a kazdy hovori ze je kopec rovnocenych programov no realita je uplne ina. Skoda no :(

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #4 kdy: 08 Července 2008, 21:00:01 »
já vždycky dělám v emulovaný ploše, tam když zminimalizuju tak vespod toho okna tam mám ikonu toho zminimalizovanýho programu

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.