Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kodeky a podivná barva obrazu  (Přečteno 2131 krát)

Luke

• Aktivní člen
  • *
Kodeky a podivná barva obrazu
« kdy: 24 Července 2006, 23:14:32 »
Taxem zase něco stahoval a pak to doma offline nainstaloval...byly to libdvdextracodecs a w32 codecs...nasledovala zmena barvy veskereho obrazu prehravaneho videa (zkousel jsem nejake avi a ja nevm co jeste) na hnusnou modrou, sedou a jinak divnou. Po restartovani pocitace bylo vse ok. Dnes po pokusu prehrat nekryptovane dvd (zatim jeste nemam css, offline to neni tak jednoduche jak se zda) toto melo opet hnusnou modrou barvu. Teda, to se mi moc nelibi, takove nahodne chyby. Fujtajksl. Nestalo se vam to nekomu taky?
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Muad

• Návštěvník
« Odpověď #1 kdy: 25 Července 2006, 08:46:52 »
Mam uplne stejny problem, bohuzel na reseni jsem zatim neprisel. Docela by se hodilo.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 25 Července 2006, 13:10:13 »
Neco podobneho se mi obcas stane v Kaffeine(.AVI). Musim zrusit automat. graficky fitr(kodek?) a dat rucne nejaky jiny.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Luke

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 26 Července 2006, 00:39:20 »
Taxem si s tim dneska hral (OT, dvd uz mi jede) a hele na co jsem prisel: kdyz neco prehraju v MPlayeru, OK...kdyz ve VLC, OK...kdyz v GXine...OK...kdyz v Totemu, okamzite se zkazi vsechny barvy v jakemkoliv videu v jakemkoliv prehravaci v celem systemu...po restartu je vse OK (pokud nepouzivam Totem...) - reseni v mem pripade:nepouzivat Totem...no, ale moc systemove to teda neni(:
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.