Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nelze spustit instalaci - špatné CD [vyřešeno]  (Přečteno 1858 krát)

Vipouš

• Návštěvník
Nelze spustit instalaci - špatné CD [vyřešeno]
« kdy: 25 Července 2006, 00:11:30 »
Systém se mě líbí jen jedna věc mě na něm zaráží, pokud se špatně vypálí CD tak v instalaci se nic neukáže pokud to narazí na vadnej soubor (můj případ) a snaží se to instalovat dál, zjistil sem to až po 3 neúspěšnejch instalacích kdy sem se rozhodl že to z CD naklopím na disk pro ověření a ejhle chyba dva soubory špatně vypálený. A já u instalací čekal hodinu a říkal si že to tak dlouho trvá :P :D

Jan Nekvasil

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #1 kdy: 25 Července 2006, 00:35:14 »
Hm, mám takový pocit, že hned v základním menu po nabootování z CD vám Ubuntu nabízí cosi jako "Check disc integrity", nebo tak...
Alespoň já tím vždycky před samotnou instalací začnu, např. pokud jsem to CD tahal v nedůstojných klimatických podmínkách přes půl republiky :)

Vipouš

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Července 2006, 00:52:43 »
Citace: dratenik
Hm, mám takový pocit, že hned v základním menu po nabootování z CD vám Ubuntu nabízí cosi jako "Check disc integrity", nebo tak...
Alespoň já tím vždycky před samotnou instalací začnu, např. pokud jsem to CD tahal v nedůstojných klimatických podmínkách přes půl republiky :)
což vo to , to sem po té zjistil taky že to tam je heheheh jenže až po tom co sem začal laborovat kde je chyba spoléhal sem se na test Nera po vypálení, musím dodat, že sem to pálil na jiný mechanice než sem to instaloval, pral sem to do noťasu a tam je mechanika už trochu opotřebovaná ........ ale asi by to mělo mít nějakou hlášku jako wokna ..... ale to bych chtěl asik moc já vím ...... Ale nevím jestli s tím začne vyplašenej uživatel co Linux v životě neviděl :P

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.