Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Firefox - nejedou strea,m videa a nektere reklamy  (Přečteno 5181 krát)

Martin Gabriel

• Návštěvník
Firefox - nejedou strea,m videa a nektere reklamy
« kdy: 10 Července 2008, 22:17:33 »
Zdarce,
po posledni aktualizaci Firefoxu, me prestaly jet videa z youtube atd. a taky nejedou nektere flashove (myslim ze sou flashove) prvky - reklamy, animace, listy na nekterych strankach...
Mate nekdo stejny problem, vite jak ho resit ???
Pls HELP
Zatim cest
Gabrosh
Notebook HP Compaq 6720s /1024MB /Core2Duo /GPU Intel X3100 /WiFi /BT / Linux Ubuntu
V LINUXu jsem naprostý začátečník - tak to prosím omluvte a respektujte-Díky

Zdenek K. aka "djz88"

• Aktivní člen
  • *
  • Join the Darkside
Re: Firefox - nejedou strea,m videa a nektere reklamy
« Odpověď #1 kdy: 11 Července 2008, 16:17:35 »
Mozna pomuze
Kód: [Vybrat]
sudo dpkg-reconfigure flashplugin-nonfree
kdyz ne, tak
Kód: [Vybrat]
sudo apt-get install flashplugin-nonfree
popripade preinstalovat

PS: pokud pouzivate alternativni OSS tak to same udelat s nim :)
I <3 TRANCE mjuzik

Martin Gabriel

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 12 Července 2008, 09:05:21 »
Diky za radu, ale bohuzel se nic nezmenilo. Videa z youtube stejne nejedou - vzdycky se nacte stranka a dole v rohu se napise Hotovo, ale misto vodea je tam jen bily ctverec.
Plssss pomozte je to fakt hrozne a navic se mi prestaly nacitat nekere prvky ze stranek - listy atd.
Dik
Gabriel
Notebook HP Compaq 6720s /1024MB /Core2Duo /GPU Intel X3100 /WiFi /BT / Linux Ubuntu

Zdenek K. aka "djz88"

• Aktivní člen
  • *
  • Join the Darkside
« Odpověď #3 kdy: 12 Července 2008, 12:36:10 »
Diky za radu, ale bohuzel se nic nezmenilo. Videa z youtube stejne nejedou - vzdycky se nacte stranka a dole v rohu se napise Hotovo, ale misto vodea je tam jen bily ctverec.
Plssss pomozte je to fakt hrozne a navic se mi prestaly nacitat nekere prvky ze stranek - listy atd.
Dik
Gabriel

Pri tomto problemu me staci restartovat browser.. popripade zkuste procistit cache prohlizece.

BTW nepouzivate flashblock?
I <3 TRANCE mjuzik

nettezzaumana

• Host
« Odpověď #4 kdy: 12 Července 2008, 12:54:19 »
ne, na problemy tohohle typu staci pouze pouzivat "latest flash" od adobe ..

zrovna jsem to resil. Mam asi rok a pul starou zalohovanou verzi libflashplayer.so, ktera funguje nadherne, dokonce tak bezvadne, ze s ni jde na pohodu rolovat stranku s bezicim videem, coz se o poslednich minalne 10ti verzich od adobe rict neda, nehlede k tomu, ze vytezuji treba na 50% cpu a strasne s*rou v jinem prohlizeci nez ff. Pokud mi napises, kam Ti ji mam uploadnout, rad Ti ji poslu ;) ..

ps. vzdycky kdyz vyjde update flashe, tak si ho updatuju, vyzkousim a natvrdo ihned prepisu zalohou, pac to co jsem zatim videl je jednoduse *past na lidi a bezvadnej priklad *naschval z*urvenyho softwaru, aby to nikomu neslo ..

ps odpuste mi s*lna slova, ale v souvislosti s timto (bohuzel nutnym) proprietalnim smejdem me nic jineho nenapada
« Poslední změna: 12 Července 2008, 12:57:00 od nettezzaumana »

roj

• Aktivní člen
  • *
    • ipsace i tiskace
« Odpověď #5 kdy: 12 Července 2008, 15:11:13 »
Jenze spousta webmasteru ti ten nejnovejsi flash proste vnuti, jinak se ti nic neukaze. Je to pakarna :-(
Xubuntu 18.4.

Zdenek K. aka "djz88"

• Aktivní člen
  • *
  • Join the Darkside
« Odpověď #6 kdy: 13 Července 2008, 14:04:06 »
ne, na problemy tohohle typu staci pouze pouzivat "latest flash" od adobe ..

.........

tak tohle me nenapadlo... ale docela zajimave je, ze po dnesnim Buntu updatu se mela nainstalovat Flash 10(nejake vyvojove cislo), ale about:plugins ukazuje 9 a 9 i prehrava :D

(pritom sem 9 uninstaloval :|)
I <3 TRANCE mjuzik

Martin Gabriel

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 16 Července 2008, 21:30:37 »
Diky za radu, ale bohuzel se nic nezmenilo. Videa z youtube stejne nejedou - vzdycky se nacte stranka a dole v rohu se napise Hotovo, ale misto videa je tam jen bily ctverec.
Dik
Gabriel

Pri tomto problemu me staci restartovat browser.. popripade zkuste procistit cache prohlizece.

BTW nepouzivate flashblock?

Hmm, jo pouzivam flasblock - po jeho pridani se nic nezmenilo.Cache nevim jak odstranit - v tejto oblasti i moc neficim (uprime ani nevim o co de). Nainstaloval sem si aj te novy flash od Adobu (zkopcil sem soubor libflashplayer.so do /home/martin/.mozilla/plugins - doufam ze je to spravne - ten druhy soubor byl spustitelny, ale nic se s nim nezmenilo), ale furt nic. Uz su celkem zufaly, videa z youtubu nejsou to hlavni co me vadi, ale ty stranky u kterych sa nenacitaji listy atd. ty me fakt s*rou.
Plsss help
Dik
« Poslední změna: 16 Července 2008, 21:33:15 od Martin Gabriel »

hujer

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 16 Července 2008, 22:20:27 »
Našel jsem tohle řešení na http://technozilla.wordpress.com/2008/06/23/solving-firefox-flash-no-sound-problem-in-ubuntu-hardy/.
Stačí instalovat:

aptitude install libflashsupport

a funguje.

Zdenek K. aka "djz88"

• Aktivní člen
  • *
  • Join the Darkside
« Odpověď #9 kdy: 22 Července 2008, 14:43:04 »
Našel jsem tohle řešení na http://technozilla.wordpress.com/2008/06/23/solving-firefox-flash-no-sound-problem-in-ubuntu-hardy/.
Stačí instalovat:

aptitude install libflashsupport

a funguje.

ja to zase odstranil, aby mi sel zvuk jak ma :)
I <3 TRANCE mjuzik

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.