Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Pracovna plocha  (Přečteno 2290 krát)

cerov

• Aktivní člen
  • *
Pracovna plocha
« kdy: 22 Července 2008, 14:55:49 »
Da sa spravit aby som na kezdej ploche mal iny ikony a bola nezavisla od tej druhej? Napr. ked pusteni program na jednej ploche a ale potrebujem ho pusist aj na druhej ploche ten isty program ib a nachivlu a ho vypnem tak mi ho vypne aj na prvej ploche....

erico9999

• Aktivní člen
  • *
Re: Pracovna plocha
« Odpověď #1 kdy: 25 Července 2008, 12:54:28 »
Aby jsi měl jiné ikony na každé ploche, tak to nejde.(aspoň né v Gnome) Slyšel jsem jen o tom že můžeš mít na každé ploše jiné pozadí. Taky jsem se už na to ptal, a byl jsem sklamán :'(
Linux je cesta do budoucnosti

existpierre

• Host
« Odpověď #2 kdy: 25 Července 2008, 13:03:24 »
pokial viem, ide to aj na GNOME, tusim som tu niekde videl aj navod, treba opatchovat nautilus a daco este porobit, skus pohladat a mozno najdes, niekto tu riesil ze chcel mat jednu plochu pre manzelku, druhu pre dieta a tak.

erico9999

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 25 Července 2008, 22:04:27 »
Mno tohle  :o Jestli byste někdo našel návod tak sem prosím dejte odkaz chtěl bych si to taky udělat  ;)

sarka85

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 08 Srpna 2008, 21:24:17 »
Mám opačné přání - jak druhou plochu zrušit a nemít... Nejsem zvyklá používat dvě a už jsem se párkrát omylem "ztratila" >:(
Prozatím jsem si na hlavním panelu odstranila tu ikonu na přepínání, ale ráda bych trvalé řešení...

Mimochodem, o co přicházím? K čemu dvě plochy jsou? :)

Myro

• Aktivní člen
  • *
  • skill: Bill
« Odpověď #5 kdy: 08 Srpna 2008, 22:05:14 »
Práve na tej ikone na prepínanie sa to dá nastaviť :-) Pravý klik a Nastavenia.  Ja niekedy využívam aj 4 plochy, je to velmi praktické keď si človek zvykne. Keď mám pustených viac vecí naraz tak si ich rozhádžem na ostatné plochy a nemusím sa prehrabávať na lište.
CPU: Sempron 2800 1,612 Ghz @ 1,800 Ghz. HDD: Seagate 160 GB,Seagate 40 GB. RAM: 1512 MB. Grafika: Nvidia Geforce 6100 OS: Ubuntu HH 8.04.3 Windows XP CZ
Acer Extensa 5620 : Ubuntu HH 8.04.3 / OpenSuse 11 + KDE

erico9999

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #6 kdy: 09 Srpna 2008, 20:55:52 »
To je sice pěkné, ale chtělo by to udělat tak aby bylo na každé ploše jiné pozadí na každé ploše jiné ikonky atd.
Víte někdo jak na to?

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.