VirtualBox používám už dlooouho(asi rok) a jsem spokojený.. vmware chci vyzkoušet jen pro porovnání. Nainstalovat se mi podařilo pouze ten "tarball", ale to je jen verze 1(nevím přesně), a s touto verzí vmware proti vboxu naprosto prohrává.. je 3x pomalejší, nedá se nastavit velikost videopaměti, sdílení nikde, většina věcí funguje až po instalace vmware tools... Aby bylo porovnání objektivní, chtěl bych vyzkoušet i verzi 2.0RC1, tuto verzi sice nainstalovat jde(podotýkám, že instaluji z deb balíčku vygenerovaného alienem), ale po instalaci se vmware nedá spustit.. potřebuje spuštění konf. skriptu - ale když ho spustím, tak jeho běh ztroskotá při pokusu o zobrazení EULA, skript hlásí, že eulu nenalezl

Každopádně VirtualBox mě přesvědčil, že funkčnosti se dá dosáhnout snadněji, anonyměji a s menším potřebným místem na disku

EDIT: výpisy nemám.. a nehodlám to kvůli nim znovu zkoušet instalovat(pak se to odstraňuje složitě a blokuje to synaptik), jsem rád, že funguje alespoň verze 1. Ve výpisech nebyly nějaká závažné chyby.. jen prostě při pokusu o otevření euly se vypíše: "No such file or directory"