Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Linux nebo postel?  (Přečteno 12548 krát)

Martin Kiklhorn

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
  • グーグル!ご存知ですか?
    • HEJ
Re: Linux nebo postel?
« Odpověď #25 kdy: 29 Července 2008, 08:54:28 »
aneb: Nezarli vase draha polovicka na PC, pac se mu venujete 100x vic nez ji? :D
Žárlila spíše na mne, že ji k PC o víkendu nechci pustit. Vyřešeno. Když si lehnu mezi manželku a PC tak si vezme iPaq, žďouchá pižďuchle (bubbles apod.) a na net se také dostane.
Jsou ve vašem dotazu OPRAVDU VŠECHNY vám dostupné informace o problému?
Linux user since 2007-10-11, Registered #456007
Virtual
| Distribuce
~/slozka znamená /home/"vase jmeno"/slozka
6521 69DE 0F34 FCBC FB1D  DE76 360E 52B2 F71A B8E8

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #26 kdy: 29 Července 2008, 09:01:26 »
aneb: Nezarli vase draha polovicka na PC, pac se mu venujete 100x vic nez ji? :D
Žárlila spíše na mne, že ji k PC o víkendu nechci pustit. Vyřešeno. Když si lehnu mezi manželku a PC tak si vezme iPaq, žďouchá pižďuchle (bubbles apod.) a na net se také dostane.

Klasika...Ja som jej radsej urobil este 1 PC a umiestnil ho na uplne opacnu stranu bytu ;D V liveboxe ADSL mam 4 diery na ethernet, takze z jej strany uz ziadny utok na moju masinku nehrozi...
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

ufaak

• Závislák
« Odpověď #27 kdy: 29 Července 2008, 09:11:05 »
aj ja patrim k druhej polke, skusane aj male mesto cca 18000 obyvatelov a v BA pracujem a nic.
Ale vsak to poznate:
-bud je baba pekna a blba
-bud je skareda a mudra
-a ked je oboje tak je to chlap :) 

btw som na baby pre info
Baby su ako pocasie - su strasne premenlive a totalne podliehaju okoliu, recom, konvenciam...Je stara znama vec, ze baba ktora bola este pred pol rokom fanaticka vyznavacka punku - pocuvala to, chovala sa tak, bola tak oblecena..., tak ta ista za pol roka zanietene pocuva Nedvedov a Nohavicu, vymeta vsetky ich koncerty a snazi sa to pri ohni hrat na gitaru. Naskyta sa otazka, preco tomu tak je a preco taka nahla prudka zmena? Je to jednoduche: chalan, s ktorym chodila pred pol rokom, bol punker a ten terajsi chodi na vandry.
Tym nechcem povedat, ze by baby nemali svoj nazor - oni jednoducho podliehaju a miluju to, co miluje ich chlap. je to tak v podstate od prirody dane a aj krestanske ucenie nam cosi o tom hovori.
Preto by som moc nezatracoval ani tie baby z dedin a malych miest - chovaju sa podla toho, kde ziju a tiez s kym ziju. Sam mam zenu z maleho mestecka s idiotskymi ludmi a konvenciami - no a dnes je uplne ina - vyznava ine hodnoty...Vyberat si treba podla srdca a oci - a potom uz plati len: "jaky si to udelas, takovy to mas!" :D

ja mam rad pocitace, a moja nepodlehla...
notebook MSI EX720X, Ubuntu 10.10

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #28 kdy: 29 Července 2008, 09:18:31 »
dalsi supporter :D ...vlasi su este vsetky? ja si ich pre istotu striham na kratko xD
Inac v zivote by som nepovedal ze budem robit support, kedze doma ked nieco vysvetlujem mame, otcovi, sestre tak po 2-3 vysvetleniach zacinam byt nervozny a v robote toho znesem ovela viac.

ja to mam presne tak isto :D to bude ale asi tym, ze v praci sa clovek musi ovladat aj ked pomaha uplnemu analfabetovi ^_^

Kazekage

• Aktivní člen
  • *
  • Stand or Die
« Odpověď #29 kdy: 29 Července 2008, 09:36:11 »
mne sa dekedy zda ze aj analfabet je oproti BFU genius.
najlepsie na tom je ze minuly tyzden mi brigadnicka vynadala do telefonu a to tu bola len prvy tyzden :) chcela nastavit tlaciaren tak som nastavil otestoval sla, tak som siel prec. ale ako si mi zabudla povedat ze chce tlacit z unixu. tak bola hned nahnevana. a odniesol som si to ja. Ako som mal vediet ze chce odtial tlacit ked mi to nepovedala
Asus_F3KA_Ubuntu_8.04_32bit
Desk:A8n32_sli_deluxe, 3700+ Amd_OC, 2GB_ram, 1950xt_ati_radeon: Ferdora_9, Win_XP_pro
Xbox_360_Premium :) flash Nokia_E61_Symbian_S60_3rd_edition Ghost_In_The_Shell Star_Wars_fan  HTC_HD_user

hase

• Závislák
    • www.palenka.org
« Odpověď #30 kdy: 29 Července 2008, 12:51:20 »
najlepsie na tom je ze minuly tyzden mi brigadnicka vynadala do telefonu a to tu bola len prvy tyzden :) chcela nastavit tlaciaren tak som nastavil otestoval sla, tak som siel prec. ale ako si mi zabudla povedat ze chce tlacit z unixu. tak bola hned nahnevana. a odniesol som si to ja. Ako som mal vediet ze chce odtial tlacit ked mi to nepovedala
no, ona by to na tvojom mieste urcite vytusila ;D
AMD 64.bit  6-core mb: M4A89PRO/USB3 , Nvidia GT 520

Kazekage

• Aktivní člen
  • *
  • Stand or Die
« Odpověď #31 kdy: 29 Července 2008, 12:55:09 »
no, ona by to na tvojom mieste urcite vytusila ;D

este maly detail je to blondina
Desk:A8n32_sli_deluxe, 3700+ Amd_OC, 2GB_ram, 1950xt_ati_radeon: Ferdora_9, Win_XP_pro
Xbox_360_Premium :) flash Nokia_E61_Symbian_S60_3rd_edition Ghost_In_The_Shell Star_Wars_fan  HTC_HD_user

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #32 kdy: 29 Července 2008, 12:57:10 »
tak ja mam kolegynu s rysavymi vlasmi a na nu sa nechyta ziadna blondinka :D

Kazekage

• Aktivní člen
  • *
  • Stand or Die
« Odpověď #33 kdy: 29 Července 2008, 13:18:39 »

daj nieco z jej repertoara

kalfar

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #34 kdy: 29 Července 2008, 17:52:44 »

A v Linuxu nebo v posteli???  ;D
Ubuntu jsem nainstaloval v úterý,ve středu jsem si přečetl tyhle stránky,čtvrtek byl dnem doinstalací programů a dnes jsmem se utvrdil,že tu Vistu jsem kupoval draze a zbytečně. >:(

wam]Spider007

• Host
« Odpověď #35 kdy: 29 Července 2008, 18:29:58 »

A v Linuxu nebo v posteli???  ;D

tak v posteli by to bol tiez zaujimavy test ^^

daj nieco z jej repertoara

ako ona ani nehadze nejake stupidne hlasky skor jej konanie. tak napriklad som jej posielal nejake dokumenty cez mail. Ona mi po 2 dnoch napisala, aby som jej poslal dokumenty (zrovna tie co som jej uz posielal). Poviem si "OK, asi si nevsimla" a poslal som znovu. Tento scenar sa zopakoval este 2x a na treti som prisiel za nou, vyhladal som jej ten mail. Ked si chcela tie subory ulozit do dokumentov, tak jej zahlasilo, ze to tam uz je a ci to chce nahradit :D. Som sa za hlavu chytal este 2 hodiny.

Tomáš Pikálek

• Závislák
    • Tomáš Pikálek
« Odpověď #36 kdy: 29 Července 2008, 19:15:39 »
Nežárlí, zatím nemá kdo ::)

slamozrout

« Odpověď #37 kdy: 29 Července 2008, 19:27:27 »
Nežárlí, zatím nemá kdo ::)

Jo mam ten samej problem  ;D ;D
MSI P35 Platinum, Core 2 Duo E6850 3GHz, Patriot DDR2 2x1GB 800MHz Kit, ASUS EN8600GT 512MB DDR3, Archlinux....

MikiTwic

• Aktivní člen
  • *
  • Vždycky to nějak jde...
« Odpověď #38 kdy: 29 Července 2008, 19:28:35 »
Žárlí no....jsem podle ní Ubuntofil...nebo Ubuntouček ;D
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" 64-bit, Asus F3Tc AP087 - AMD Turion64 2.2GHz, 2GB RAM, Geforce Go 7300 (NVIDIA Driver Version: 173.14.30)

oyankee

• Host
« Odpověď #39 kdy: 29 Července 2008, 20:07:29 »
Já jsem podle ní zase úchyl.   ::)

existpierre

• Host
« Odpověď #40 kdy: 29 Července 2008, 20:21:17 »
Já jsem podle ní zase úchyl.   ::)

nacapala ta, ako si sa pozeral na parenie tuxov ? :D

Evžen Šubrt

• Závislák
    • EuGenio's Lair
« Odpověď #41 kdy: 30 Července 2008, 09:57:23 »
Žárlí no....jsem podle ní Ubuntofil...nebo Ubuntouček ;D
Už jsem taky zaslechl, že se věnují více Ubuntě než jí (zajímavé, jak jí napdalo, že Ubuntu je ženského rodu?)
Athlon X2 6000+, MB ASUS M2R32-MVP, 6GB RAM, ATI Radeon HD7850 1GB, 1GB SSHD + 250GB HDD, Ubuntu 13.10 Saucy Salamander 64bit

Martin - ViPEr*CZ*

• Závislák
« Odpověď #42 kdy: 30 Července 2008, 11:05:58 »
Kolik je těm holkám co to řekli? A kolik jim tak v průměru věnujete? :D
Open source is gold way... Mint 17.2, Debian 8.1 Jessie| Ubuntu Wiki (návody) | Google vyhledávač | Qt4 návody

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.