aj ja patrim k druhej polke, skusane aj male mesto cca 18000 obyvatelov a v BA pracujem a nic.
Ale vsak to poznate:
-bud je baba pekna a blba
-bud je skareda a mudra
-a ked je oboje tak je to chlap
btw som na baby pre info
Baby su ako pocasie - su strasne premenlive a totalne podliehaju okoliu, recom, konvenciam...Je stara znama vec, ze baba ktora bola este pred pol rokom fanaticka vyznavacka punku - pocuvala to, chovala sa tak, bola tak oblecena..., tak ta ista za pol roka zanietene pocuva Nedvedov a Nohavicu, vymeta vsetky ich koncerty a snazi sa to pri ohni hrat na gitaru. Naskyta sa otazka, preco tomu tak je a preco taka nahla prudka zmena? Je to jednoduche: chalan, s ktorym chodila pred pol rokom, bol punker a ten terajsi chodi na vandry.
Tym nechcem povedat, ze by baby nemali svoj nazor - oni jednoducho podliehaju a miluju to, co miluje ich chlap. je to tak v podstate od prirody dane a aj krestanske ucenie nam cosi o tom hovori.
Preto by som moc nezatracoval ani tie baby z dedin a malych miest - chovaju sa podla toho, kde ziju a tiez s kym ziju. Sam mam zenu z maleho mestecka s idiotskymi ludmi a konvenciami - no a dnes je uplne ina - vyznava ine hodnoty...Vyberat si treba podla srdca a oci - a potom uz plati len: "jaky si to udelas, takovy to mas!"